Sanja NE MOŽE DA PREBOLI VESNU Nakon 25 godina prekinule prijateljstvo

instagram

Poznati

Sanja NE MOŽE DA PREBOLI VESNU Nakon 25 godina prekinule prijateljstvo

Bile su najbolje drugarice, a onda se posle 25 godina prijateljstva odnos Sanje Marinković i Vesne Dedić raspao kao kula od karata.

Pre nekoliko dana „Blic“ je objavio kako prijateljstvo voditeljki više nije kao što je nekada bilo. Nakon što su shvatile da im se mišljenja i stavovi oko zajedničkih stvari razlikuju, odlučile su da se udalje jedna od druge, dok sa druge strane ljudi koji su upućeni u život Vesne i Sanje tvrde da je mlađa koleginica u nekoliko navrata povredila Dedićevu.

– Od decembra 2019. godine Sanja i Vesna su se udaljile. Svaka od njih je krenula na svoju stranu. Nekoliko puta su probale da „spasu“ prijateljstvo, međutim, nije im pošlo za rukom. O tome da njih dve više nisu dobre, svedoči i činjenica da ih mesecima nismo videli zajedno na javnim dešavanjima, kao i da ne postoji ni jedna zajednička fotografija na društvenim mrežama od početka prošle godine. Kako se šuška, do prekida prijateljstva došlo jer je Sanja određenim lošim postupcima povredila Vesnu – rekao je za „Blic“ izvor blizak voditeljkama pre nekoliko dana.

Obe strane su potvrdile naša saznanja, a onda je izašla nova vest u javnosti, a to je da su se zajednički prijatelji odrekli Marinkovićeve.

No, Sanji je očigledno veoma teško zbog toga što je posle 25 godina izgubila osobu kojoj se redovno poveravala u životu, te je postavila fotografiju na Instagramu sa citatom iz romana Vesne Dedić.

– Optimizam je stvar emotivno inteligentnog ponašanja. Svi smo mi skloni da verujemo da je drugima lakše, da su komšije srećnije od nas, da ličnosti koji se osmehuju sa naslovnih strana vode lepše živote, da su im domovi topliji i sređeniji i da je sve u bojama ljubavi i zadovoljstva. Sigurna sam da svako koga sretnete vodi neku bitku u svom životu. (P.S. Plišani medvedići pomažu i ublažavanju simpotoma stresa i zabrinutosti, zato i nema razloga za brigu ukoliko ih deca obožavaju). Kako vi ublažavate simptome vašeg stresa? – glasio je status voditeljke.

I na kraju, u javnosti i dalje nije isplivala informacija zbog čega Vesna i Sanja ne razgovaraju, šta je to povredilo Vesnu u Sanjinom ponašanju, kao i to zbog čega je Marinkovićeva načinila određene postupke koji će uticati da njih dve više nisu dobre drugarice i partnerke u biznisu?

Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top