KIM KARDAŠIJAN U SLIČNOM ODELU KOJE JE KARLEUŠA VEĆ NOSILA!

Printscreen/Instagram

Poznati

KIM KARDAŠIJAN U SLIČNOM ODELU KOJE JE KARLEUŠA VEĆ NOSILA!

Na društvenim mrežama poveo se mali modni rat. Kim Kardašijan se 14. januara 2021. godine pojavila na Instagramu u odevnom komadu kakav je Jelena Karleuša nosila nekoliko meseci ranije na svom nastupu u Srbiji.

Naime, nakon što je na profilu Kim Kardašijan osvanula fotografija za koju je pozirala u kombinezonu identičnom onom koji je Jelena Karleuša nosila na jednom nastupu prošle godine, srpska pevačica objavila je kolaž njihovih fotografija i poručila joj.

— Okej, ovo jednostavno nije fer. Ovo je moj dizajn… Znaš da te volim, ali… Da mi barem neku zaslugu ili me j****o pitaj da radim s tobom! — napisala je Karleuša i dodala da često dizajnira scenske kostime za svoje nastupe.

Kreator Lakvan Smit, koji potpisuje dizajn kombinezona u kojem se najpoznatija rijaliti zvezda na svetu fotografisala i sam se oglasio nakon poruke srpske pevačice i istakao da je svoju kolekciju čiji je deo i ovaj model predstavio pre nego što je Jelena ponela plavi kombinezon.

Njemu se pridružio i njegov brend direktor Kajl Brajan, koji je dodao fotografije i komentare s prvih proba pomenutog modela.

— To što si videla ovaj prelepi kožni kombinezon Lakvana Smita predstavljen 22. septembra 2020. godine i potrčala kući da sašiješ repliku za 16. oktobar ne znači ništa osim da si brza — dodao je.

Srpska pevačica nije ostala nema na ovaj komentar, pa je na svom profilu na Instagramu pored fotografija sebe i Kim u identičnom komadu različitih boja napisala:

— Okej, okriviću dizajnera. On ima nešto slično, ali ne identično. I tvrdi da je to napravio pet meseci ranije? Ja mogu da kažem da sam ga napravila tri godine ranije — napisala je, između ostalog Jelena.

Karleuša je naglasila i da brojne svetske zvezde i dizajneri odeću koju sama osmišljava „bukvalno kradu sve bez dozvole“. Pevačica još uvek nije otkrila planira li da pokrene tužbu.

Izvor: Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top