3 kopaonička izdanja Jelene Karleuše o kojima se najviše pričalo proteklih dana

Printscreen/Instagram

Poznati

3 kopaonička izdanja Jelene Karleuše o kojima se najviše pričalo proteklih dana

Kao što smo imali priliku da vidimo tokom vanrednog stanja i karantina, za Jelenu Karleušu (42) ne postoje situacije u kojima ne razmišlja o svakom detalju svog modnog izraza i kada nije besprekorno doterana. U skladu s tim, ni zimovanje nije period tokom kojeg ćemo je viđati u trenerkama i bez pažljivo birane odeće, pa je tako bilo i proteklih dana.

Pevačica je često delila fotografije i snimke s Kopaonika, gde je boravila sa ćerkama Atinom i Nikom Tošić i prijateljima, pa nam je pokazala da je i te kako promislila prilikom pakovanja za odmor. Ipak, čini se da su tri izdanja privukla najviše pažnje…

Karleuša je najpre sve šokirala poziravši u snegu u — donjem vešu! Pevačica je, naime, podelila nekoliko fotografija na kojima je vidimo kako pozira pored daske za snoubord, odevena u kratak crni top dugih rukava i crne tange, a tu su i čizme za sneg modne kuće Fendi, koje prati traka identičnog dezena.

Nakon toga, imali smo priliku da vidimo Jelenu na ski-stazi, kada je bila odevena od glave do pete u crnu opremu. Ipak, ne bilo kakvu: Karleuša je odabrala pripijenu odeću, koja ističe svaki detalj njenog tela i još jednom pokazala da joj se i te kako isplati sav trud da ostane u formi.

Poslednja fotografija kojom je pevačica oduševila pratioce je ona za koju je pozirala u odevnoj kombinaciji krem i bež tonova. Tu su efektne i tople čizme do sredine lista, helanke, kao i zimska pilotska jakna s upečatljivim pojasom. Sve ovo prati vunena kapa, a ovaj odabir boja odlično se uklopio s Jeleninom plavom kosom.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top