Ova TRI horoskopska znaka važe za najbolje i najstrastvenije LJUBAVNIKE

pixabay.com

Ljubav i seks

Ova TRI horoskopska znaka važe za najbolje i najstrastvenije LJUBAVNIKE

Ako ih imate kraj sebe, onda ste prave srećnice!

Seks može, u zavisnosti od partnera, biti ne tako spektakularan, normalan, ali i fenomenalan. Zašto je to tako? Astrolozi će odmah reći – zbog zvezda i horoskopskog znaka! Ova tri znaka posebno su dobra u krevetu…

Vodolija

Kod seksa sa njima očekuju vas vatra i strast. Romansa s tim horoskopskim znakom garantovano neće biti dosadna. Vodolija je dominantna, rado eksperimentiše i isprobava nove položaje, seksualne igračke, ali i nova mesta za seks. Ako tražite avanturu, kod njih ste na pravoj adresi.

Ovan

Ovnovi važe za misteriozne i temperamentne osobe. Seks s ovnom teško ćete brzo zaboraviti. I klasični položaji su s tim znakom izuzetno uzbudljivi – čak su i poljupci nezaboravni. Nažalost, oni su često pobornici seksa za jednu noć – zato jer mogu biti jako nestrpljivi, zaigrani i egoistični. Hoćete li ga opet videti, to samo zvezde znaju.

Škorpija

Škorpije daju sve od sebe za vreme seksa: različiti položaji su tek jedna metoda koja se brine za promene. Škorpije jako vole igranje uloga. Takođe, vole doneti u krevet poneku seksualnu igračku. Inače su vrlo osećajni i pokušaće sve da vam udovolje. Škorpije su jednostavno pravi strastveni ljubavnici.

MISS7 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top