Iva Ilinčić o zlostavljanju Mike Aleksića: Više se ne stidim

Printscreen/Instagram

Poznati

Iva Ilinčić o zlostavljanju Mike Aleksića: Više se ne stidim

Nakon Milene Radulović i glumica Iva Ilinčić rešila je da progovori o zlostavljanju koje je, kako kaže, pretrpela od učitelja glume Miroslava Mike Aleksića.

Naime, Iva se ovim povodom obratila na svom Instagram profilu, a sadržaj njene poruke prenosimo u celosti.

“Istina oslobađa dragi prijtelji. Konačno smo progovorile. Hvala Mileni što je neviđeno hrabra i što je povela ovu borbu. Što nas je uverila da pravda ipak postoji. Hvala mom tati legendi što sam ja njegova princeza i koji je učinio sve što je mogao da sve ovo prestane. Hvala devojkama koje su sa nama ostale do kraja. Hvala i svim devojkama koje nisu istupile i plaše se, znam kako se osećate. Godinama sam bila kao vi. Hvala mojim prijateljima, porodici i mom Fici zmaju. Konačno se ne stidim i nemam čega da se stidim i briga me. Sramota nije moja. Budite hrabre jer stvarno niste same. Obećavam.”, napisala je glumica Iva Ilinčić koja je svoju ispovest o zlostavljanju Miroslava Mike Aleksića ispričala za “Blic”.

Da podsetimo, Aleksića je za seksualno zlostavljanje pored Milene Radulović optužilo još pet devojaka, a neke su maloletne. Poznata glumica je u intervjuu za “Blic” navela da je u pitanju “monstruozna mreža inteligentno sklopljena u najvišem krugu društva, od najranijih godina upakovana u najplemenitije forme umetnosti i religije čoveka koji korak po korak, zna šta radi i s predumišljajem dolazi do cilja”.

Miroslav Mika Aleksić, čuveni dramski pedagog i vlasnik škole glume u Beogradu, koji je priveden jer ga je više devojka prijavilo za silovanje ili seksualno uznemiravanje, među kojima je i glumica Milena Radulović, negirao je krivicu danas na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu, a njemu je nakon toga određen pritvor do 30 dana. Kako saznajemo, poznati beogradski profesor tereti se za čak osam krivičnih dela silovanje, ali i sedam krivičnih dela nedozvoljene polne radnje.

Nova.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top