Jelena bin Drai četvrti put u drugom stanju?

instagram

Poznati

Jelena bin Drai četvrti put u drugom stanju?

Mediji prenose da će nekadašnja miss Jugoslavije opet postati mama.

Nekadašnja mis Jugoslavije i supruga arapskog milijardera Saida Bin Draia, Jelena Bin Drai, kako mediji prenose u drugom je stanju.

Ona i njen suprug Said Bin Drai imaju troje dece, a vest da je navodno četvrto na putu obradovala je sve. Ona je navodno u ranoj fazi svoje četvrte trudnoće i strogo vodi računa da je iznese na najbezbedniji način.

Jelena bin Drai
FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN

Podsetimo, Jelena je 2003. godine upoznala arapskog biznismena Saida Bin Drai čije se bogatstvo procenjuje na dve milijarde dolara. 2008. godine su se venčali u Dubaiju, a svadbi je prisustvovalo oko 300 zvanica. Jelena i Said su 2010. godine dobili ćerku Asju, 2011. godine sina Hilala i 2013. godine sina Hamdana.

Kaže da joj je odgajanje dece izuzetno olakšala kućna pomoćnica i da otkad ima nju uspela je da povrati normalan ritam života i uživa u svakodnevnim aktivnostima dok su deca u školi.

Proglašena je za Mis Jugoslavije, Mis fotogeničnosti i Mis interneta 1998. godine. Ušla je u istoriju jer je osvojila tri od pet titula na jednom izboru. Iste godine je na svetskom takmičenju ostala bez plasmana.

STORY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top