„One znaju da imaju moju ljubav i podršku, NISI SAMA“ Miloš Biković se javno obratio Mileni Radulović i Ivi Ilinčić

instagram

Poznati

„One znaju da imaju moju ljubav i podršku, NISI SAMA“ Miloš Biković se javno obratio Mileni Radulović i Ivi Ilinčić

Mlade i perspektivne glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić potresle su javnost svojim ispovestima, javno progovorivši o silovanju i zlostavljanju koje su doživele od učitelja glume Miroslava Mike Aleksića. Sada se ovim povodom oglasio njihov kolega i prijatelj Miloš Biković, koji im je, poput brojnih glumaca, pružio podršku.

– Milena je moja prijateljica. Moja hrabra prijateljica, i to sam oduvek znao, i kad sam je gledao na ispitima na FDU i dok smo radili u Rusiji zajedno. Iva je divna mlada umetnica, iz moje pozorišne kuće, bio sam asistent na njenoj klasi, i sad je pokazala koliko je zrela – napisao je Miloš Biković u svojoj objavi, pa nastavio:

Miloš Biković - objava FOTO: INSTAGRAM/BIKOVIC / INSTAGRAM
Miloš Biković – objava

– Da se nije desilo u mom bliskom okruženju, mojim prijateljicama, mojim koleginicama, devojčicama koje sam gledao kako rastu u divne mlade žene i umetnice, verovatno nikada ne bih znao koliko to može da bude strašno. One znaju da imaju moju ljubav i moju podršku. Njih dve, i sve moje koleginice, ali i bilo koja žena koja se ikada našla ili će se naći u sličnoj situaciji. Nisi sama. Tiče me se.

– A svi oni koji boje glasove podrške, lajkove ili krvna zrnca – prave od ove teme ono što ona nikad ne sme da postane. Možda ne znaju šta rade, ne odobravam i ne učestvujem. Ovom prilikom želeo bih da ohrabrim i ostale žene koje su imale slično iskustvo da istupe i progovore – dodao je glumac.

Miloš Biković je zatim čestitao novinarki „Blica“ Ivani Mastilović Jasnić, koja je Mileninu i Ivinu priču iznela u javnost.

Miloš Biković - objava FOTO: INSTAGRAM/BIKOVIC / INSTAGRAM
Miloš Biković – objava

– Poznajem puno novinara, poštujem tu profesiju i trudim se da uvek izađem u susret. Ovog puta čestitam Ivani na velikom profesionalizmu i dajem sebi za pravo da joj se zahvalim – napisao je Biković.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top