Nikola Rađen srećno zaljubljen, posle razvoda ga zavela VRELA CRNKA?

Printscreen/Instagram

Poznati

Nikola Rađen srećno zaljubljen, posle razvoda ga zavela VRELA CRNKA?

Nakon Ane Kokić, ponovo „pao“ na pevačicu.

Nekadašnji vaterpolista srpske reprezentacije Nikola Rađen navodno je već tri meseca je u emotivnoj vezi s pevačicom Milicom Ristić.

Prvi put nakon razvoda od pevačice Ane Kokić, s kojom je bio deset godina u braku, Rađen je navodno ponovo zaljubljen, ovaj put u vrelu i atraktivnu crnku sa kojom navodno uživa u vezi.

Milicu smo imali prilike da gledamo u jednom muzičkom takmičenju, a izvor „Blica“ navodi da je par već nekoliko meseci u emotivnoj vezi.

„Već nekoliko meseci Nikola i Milica su u emotivnoj vezi. Ljubav ne kriju od očiju javnosti, te se često mogu videti u prestoničkim restoranima kako sami ili u društvu prijatelja provode vreme. Da su vrlo zaljubljeni, jasno je svima koji ih sretnu, jer ni javno ne kriju strasti, te se mogu videti i kako pred svima razmenjuju nežnosti“, ističe navodno izvor koji se našao u jednom lokalu gde je novopečeni par razmenjivao poljupce.

U nastavku je pomenuti izvor otkrio i nešto više o zanosnoj crnki.

Nikola Rađen srećno zaljubljen, zavela ga VRELA CRNKA?

„Milica je takođe diplomirani ekonomista, ali se mnogo više bavi pevanjem. Najviše je nastupala po beogradskim klubovima i restoranima. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, te im zasad ljubav cveta. Ona je samo nekoliko godina mlađa od Nikole“, ističe navodno izvor koji je blizak s pevačicom, i dodaje da Nikola i ona navodno ne kriju da su u vezi, ali od toga ne žele da prave preveliku pompu.

„Za njihovu ljubav zna mali broj ljudi, tačnije, njihovi bliski prijatelji, ali to ne znači da se kriju. Jednostavno nisu želeli od toga da prave neku pompu, s obzirom na to da su tek na početku veze. Ipak, jako im je lepo zajedno, zato se ne skrivaju u javnosti, već ukoliko su u restoranu ili na nekom drugom javnom mestu, slobodno razmenjuju nežnosti. Ne mare za radoznale poglede, već se ponašaju opušteno“, zaključio je izvor za pomenuti list.

Nikola Rađen se ovim povodom nije oglašavao.

Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top