6 grešaka koje zrela žena neće ponoviti u ljubavi

pixabay.com

Ljubav i seks

6 grešaka koje zrela žena neće ponoviti u ljubavi

Kada žena dođe u zrele godine ona se tada susreće sa samom sobom i tek tada ona počinje da živi za sebe.

Do tada je naučila da neke stvari imaju drugačiju vrednost i da neke stvari trebaju biti uzajamne. One žele ljubav i odnose pune razumevanja i topline, žele pored sebe nekoga ko će im biti podrška. Zbog toga zrela žena neke greške u ljubavi nikada neće ponoviti.

1. Ne ide na sastanak ako joj mesto i vreme ne odgovaraju;  Njoj nije potreban muškarac koga ne interesuje koliko je žena zauzeta, njene želje i udobnost. Zato je nikada nećete videti na mestima koja joj ne odgovaraju niti će ici na sastanke u vreme koje joj ne odgovara.

2. Za nju neuspeh posle 40. nema opravdanje; Kada dođemo u 40te trebali bismo imati kakvu takvu karijeru te pristojno mesto gde živimo. U mladosti smo mogli da eksperimentišemo i tražimo šta nam najbolje odgovara, ali kada dođemo u određene godine treba da znamo šta želimo od života.

3. Neće ćutati ako joj se nešto ne sviđa;  Zrela žena se neće stalno žaliti i zvocati svom muškarcu, ali ako na primer ne voli brzu vožnju, ona će mu to jasno reći.

4. Ne meša ljubav i intimne odnose;  Ona jako dobro zna da te dve stvari mogu biti povezane, ali da ne moraju da imaju nikakve dodirne tačke.

5. Ne trudi se da izgleda bolje za muškarca; Ona zna da je dovoljno dobra onakva kakva jeste i zna da nema nikakve potrebe da se menja za bilo koga. Uvek ostaje verna sebi.

6. Ne boji se postaviti bilo kakvo pitanje, ali isto tako je spremna na bilo koji odgovor; U mladosti se mnoge žene plaše da postave bilo kakvo pitanje kada nešto ne razumeju, jer su se plašile da bi mogle biti povređene ili da će svojim pitanjem uplašiti muškarca. Zrela žena zna da upravo takvim ponašanjem povređuje sebe zato je spremna sve da razjasni.

7. Ne čeka poruke i pozive; Zrela žena će ili prva poslati poruku ili će u potpunosti isključiti iz života one koji nemaju vremena ni da joj jave da su zauzeti i da nemaju vremena.

Infpult

Nastavi čitanje
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top