JELENA KARLEUŠA U ODBRANI DUŠKA PORUČILA: VREME JE DA SE OVOME STANE NA PUT!

Printscreen/Instagram

Poznati

JELENA KARLEUŠA U ODBRANI DUŠKA PORUČILA: VREME JE DA SE OVOME STANE NA PUT!

„Zauvek ću biti zaljubljena u svog muža”!

Jelena Karleuša i Duško Tošić su ovih dana pod lupom javnosti zbog fudbalerove navodne afere sa blogerkom i dizajnerkom kupaćih kostima Anom Jovanović, bivšom ženom pevača Predraga Jovanovića Blizanca. Tim povodom javila se i Jelena, koja je odlučno stala u odbranu svog supruga.

Putem svog „Instagram” naloga, Jelena je stala u Duškovu odbranu nakon novinskih napisa o navodnoj prevari, rekavši da Duško pošten čovek bez mrlje i da joj je žao što je uvučen u ovaj začarani krug.

– Žao mi je što je Duško uvučen u mulj i blato i što se zbog bolesne mržnje prema meni pišu laži o njemu koji je uvek bio odan, porodičan čovek, pošten, bez mrlje. Ovog puta je odlučio da tuži bagru. Dosta je bilo – poručila je Jelena na svom „Instagram” nalogu.

Jelena Karleuša i ranije je istakla da ne poznaje dotičnu Anu Jovanović. Nakon što je ova vest odjeknula u javnosti, poznata dizajnerka oglasila se na društvenim mrežama i demantovala ovu vest, a repliku na njenu izjavu imala je i naša najpopularnija pop zvezda…

– Poštovani pripadnici sedme sile, zamolila bih u svoje ime, i u ime ostalih aktera ove iskonstruisane afere da prestanete sa objavljivanjem lažnih informacija, jer na ovaj način nanosite veliku štetu dvema porodicama, pre svega našoj deci – a potom se Karleuša obratila i Jovanovićevoj:

– Draga Ana, njih treba samo žaliti jer život u tolikoj mržnji i zlu i nije život – poručila je Jelena mirno…

Jelena je i ranije isticala da je Duško veliki džentlmen i kavaljer, a nakon dugogodišnjeg braka, dvoje dece i konstantnih spekulacija o njihovom razvodu, Jelena Karleuša jednom izjavom mnogima je zapušila usta – „Zauvek ću biti zaljubljena u svog muža”!

– U koga bih bila zaljubljena, naravno, u supruga. Ja sam udata žena i zauvek zaljubljena u svog muža. Duško je došao iz Kine, pa sam zbog veoma loših ljudi, velike mržnje i želje da se rasturi moja porodica, morala odmah da postavim slike, nadam se da je to smirilo besne pse – rekla je diva svojevremeno, ističući koliko se divi njegovoj smirenosti nakon napada na njihov život, intimu i brak…

Izvor: Story

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top