Kad Seka Aleksić slavi prvi rođendan svog sina, to izgleda VELIČANSTVENO

Printscreen/Instagram

Poznati

Kad Seka Aleksić slavi prvi rođendan svog sina, to izgleda VELIČANSTVENO

Folk zvezda koristi svaku priliku da svoj dom transformiše i ukrasi ljupkim detaljima, a nakon novogodišnjih i božićnih praznika, red je došao na proslavu rođendana njenog mlađeg sina

Seka Aleksić i Veljko Piljikić izgradili su pravi rajski kutak u Staroj Pazovi, gde žive sa sinovima Jakovom i Jovanom, a oni koriste svaku priliku da im ulepšaju svakodnevicu i učine svaki dan nezaboravnim. Zato su događaji kao što su proslave rođendana prilike koje se u domu Aleksić-Piljikić obeležavaju u velikom stilu!

Pre nekoliko dana, najmlađi član ove vesele porodice proslavio je svoj prvi rođendan, a da raspoloženje bude odlično mama Seka se postarala uz pomoć nezaboravne dekoracije po meri mališana.

 

Dekoracija je očigledno bila inspirisana savanom, pa smo videli balone inspirisane žirafama, zebrama i velikim maškama, a tu je i lišće koje podseća na afričku divljinu, velike plišane igračke…

 

I sama torta prepuna je neodoljivih detalja i figurica afričkih životinja, ali se našlo mesta i za pandu i tigra, verovatno po Jovanovom ukusu.

 

Naravno, mama i tata su se potrudili da i posluženje bude zgodno za male dečije ruke i slatkog ukusa, ali je detalj koji će se Jovanu sigurno najviše dopasti kad jednog dana bude gledao fotografije ovog malog podoičnog slavlja predivno raspoloženje i harmonija s kojom je proslavljen njegov prvi rođendan.

 

 Ovo je tvoja jedna kapljica života više. A život je okean i to ćeš sa godinama spoznati. Da ga ne brojiš i ne meriš u kapljicama, jer je sve to mnogo dublje nego što se čini sa površine za onoga koji posmatra. Da znaš da ako ne leči i ne hrani, da nije ljubav. Da je čuvas kao kap vode na dlanu, ali da je ona more sa nepresušnim pritokama. Da je ljubav u sjaju u očima i po vrhovima prstiju, da je možes dodirnuti baš u zagrljaju. Zato te grlimo, nikada jače, nikada snažnije. Da znaš da smo tu za tebe, da te volimo, da pazimo, čuvamo, da sve možeš. Da nas imaš, da verujemo u tebe sada isto koliko smo verovali u tebe i kada si bio zamisao, kada si bio slika sa ultrazvuka, kada si bio pokret u stomaku, prva bol ili udah. Da nikada nismo prestali da verujemo i da nikada nećemo. Želim ti da naučiš da je bezbedno verovati, jer mi jesmo i sada imamo razlog više da verujemo još snažnije. Jovane, srećan rođendan. Veruj mi, ovo je tek početak dugog putovanja, a ti si napravio prvi korak — napisala je Seka na Instagramu povodom Jovanovog rođendana.

GLOSSY

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top