Zaslužuješ celi Svemir ne mrvice!

pixabay.com

Ljubav i seks

Zaslužuješ celi Svemir ne mrvice!

Možda vam se u početku činilo da je on vaš muškarac iz snova. Posvećivao vam je mnogo pažnje i ponašao se kao da ste vi jedina žena u njegovom životu.

Ali kada je dobio ono što je želeo, sve se promenilo. Nije stvar samo u intimnim odnosima, počeo je drugačije da se ponaša prema vama čim ste mu pokazali da je osvojio vaše srce. Čim je shvatio da ste zaljubljeni u njega, pokazao je svoje pravo lice.

Tek tada ste shvatili da vas on ni malo ne poštuje, ne uzima u obzir vaša osećanja, vaše želje i vaše mišljenje. Tada ste počeli da činite sve kako biste privukli njegovu pažnju, hteli ste vratiti onog muškarca kakav je bio na početku vaše veze. Bili ste spremni na sve samo da mu udovoljite.

On čak nije ni tražio da se menjate, vi ste to same učinile. Počele ste da budete ono što niste samo da biste mu pokazali da ste zanimljivi i privlačni. Ali zbog toga ste izgubili sebe i devojka koja ste nekada bili je nestala. Dok ste očajnički pokušavali privući njegovu pažnju propustili ste ono najvažnije, njegovo poštovanje.

Njegova pažnja ne znači ništa ako nemate njegovo poštovanje. On se u stvari ne razlikuje od ostalih muškaraca koji pokušavaju da vam priđu u klubovima i koje ne zanima ništa drugo osim zabave. Njega nije briga za vašu budućnost i vašu reputaciju, nije ga briga za vaša osećanja.

Duboko u sebi on zna da ste vi devojka koja je vredna pažnje, ali vas nije dostojan. Zato vam pruža samo mrvice pažnje tako da želite još. On koristi ovu situaciju da zadrži kontrolu nad vama jer vam ne može dati ništa stvarno. To je sve samo nije poštovanje. Ne ceni vas i ne ceni vašu ljubav prema njemu.

Sa takvim muškarcem samo gubite vreme jer se on nikada neće ponašati prema vama onako kako vi zaslužujete. Ne trošite svoju energiju na takve osobe, budite strpljivi i čekajte nekoga ko vas zaista zaslužuje. Sačekajte pravog muškarca koji će vam pružiti mnogo više poštovanja, predanosti i ljubavi.

Infpult

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top