ŽENE, KAKVI SU TO KOMENTARI?! Pevačica šokirana reakcijama na stravične ispovesti žrtvi Mike Aleksića

Printscreen/Instagram

Poznati

ŽENE, KAKVI SU TO KOMENTARI?! Pevačica šokirana reakcijama na stravične ispovesti žrtvi Mike Aleksića

Pevačica se ponovo oglasila na društvenim mrežama

Pevačica Ana Bekuta ponovo je reagovala na Instagramu zbog glumica koje su prijavile Miku Aleksića za silovanje i polno uznemiravanje.

Članica žirija je pre nekoliko dana na ovoj društvenoj mreži pružila podršku Mileni Radulović, a sada, nakon novih prijava za zlostavljanje, ponovo se oglasila kako bi ukazala na još jedan problem – negativne komentare upućene žrtvama zlostavljanja.

„Devojke, ovih dana svedoci smo stravičnih ispovesti žena, devojaka i devojčica o seksualnom uznemiravanju i silovanju. U poslednjih par dana pročitala sam stotine svedočanstava na društvenim mrežama o onom što žene godinama trpe u ovom mizogenom društvu. Nije me uznemirila samo količina tih ispovesti, duboko me uznemirila količina komentara drugih žena na ono što su, nakon godina ćutanja, priznale neke devojke koje sada traže pravdu i olakšanje. Ovih dana velikim koracima možemo da promenimo svet u kojem rastu naše devojčice. Posebno potresno u svim svedočanstvima koja čitamo su stid i strah koje oseća žrtva silovanja i vreme je da se to promeni jednom zauvek. Devojke, niste krive. Prijavite monstruma. Potražite psihološku pomoć“,  napisala je Ana Bekuta.

Mondo

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top