„SILOVANA SVAKOG UTORKA? PA, ŠTO NISI IŠLA PETKOM NA GLUMU?!“ ŠOKANTNA izjava Jelene Tinske o slučaju Aleksića!

Printscreen

Poznati

„SILOVANA SVAKOG UTORKA? PA, ŠTO NISI IŠLA PETKOM NA GLUMU?!“ ŠOKANTNA izjava Jelene Tinske o slučaju Aleksića!

„Ja sam kamenovana pre neki dan zato što sam rekla da meni ne bi moglo da se desi da me neko siluje sedam puta sa 17 godina“, poručila je Tinska.

Glumica i balerina Jelena Tinska uključila se u jutarnji program Prve televizije i ponovo komentarisala slučaj Miroslava Mike Aleksića.

„Ja sam kamenovana pre neki dan zato što sam rekla da meni ne bi moglo da se desi da me neko siluje sedam puta sa 17 godina! To je na silu! A ako ti to doživiš da se vratiš sedam puta, onda je to jedan bolestan odnos! Zašto ne odeš da kažeš svojoj mami?!“, izjavila je Tinska osvrnuvši se na optužbe glumice Milene Radulović i nastavila.

„Pa, moja deca su otišla kod Mike Aleksića i vratila se posle drugog časa! Rekla: „Mama, on nas vređa, nećemo da idemo kod njega“. Imala su 9 i 10 godina“, rekla je Jelena.

Osvrnula se i na svedočenje devojaka koje su optužile Miku Aleksića za seksualno zlostavljanje, konkretno na 20-godišnju studentkinju glume koja je prijavila policiji samozvanog nastavnika glume Miroslava Miku Aleksića, koja je u svom svedočenju iznela tvrdnje da se silovanje ponavljalo skoro svakog utorka tokom sedam meseci.

„Ja se samo pitam zašto je ona druga devojka rekla da je silovana svakog utorka i da je povraćala…pa što nisi išla petkom na glumu?!“, prokomentarisala je Tinska.

Podsetimo, Jelena je javno iznela imena profesora koji su je zlostavljali, navodeći da nikada ne bi ćutala da su mediji tada postojali kao danas. Rekla je i da je dala otkaz iz pozorišta kada je Miroslav Mika Aleksić došao na čelo. O njemu je govorila kao o strogom čoveku, koji je celo pozorište vodio kao vojsku.

Mondo

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top