Dnevni horoskop za 29. januar

pixabay.com

Lifestyle

Dnevni horoskop za 29. januar

OVAN

Trošite dosta svoje energije da bi ste došli do novca, ali niste mag u štednji i investicijama. Za sada samo razmatrajte mogućnosti. Ukoliko ste slobodni, čuvajte se flertova, pogotovo ako se to dešava na poslu, jer se može dogoditi i nešto što ne želite. Moguć spazam mišića.

BIK

Bitno je da ne donosite nagle poslovne odluke i ne započinjete ništa novo, bez obzira na okolnosti. Ako ste u vezi, očkuju Vas neprijatnosti, koje će Vam poremetiti odnos sa partnerom. Ako ste slobodni, postoji mogućnost da započnete neprikladnu vezu. Ovaj dan Vas može stići umor, a slede i problemi sa kostima i zglobovima.

BLIZANCI

Imaćete priliku da okončate mnoge nezavršene poslove i obaveze. Očekuje Vas susret sa privlačnom osobom, koju možete sresti na nekoj proslavi. Obuzdajte svoje strasti, jer su Vam takođe i naglašeni susreti koji ne bi trebalo da Vam budu od velike važnosti. Ne smete zapostavljati svoje zdravlje. Aktivirajte se!

RAK

Na nepromišljene finansijske poteze mogao bi da Vas navede partner ili ortak sa kojim ste u biznisu. Ne volite da budete sami. Najvažnije je da pokažete partneru koliko ste ozbiljni i koliko ste spremni na kompromis. Odlično se osećate, zdravlje Vam je dobro.

LAV

Bilo bi dobro da se rešite potrebe da Vas hvale za ono što radite. Budite zadovoljni i malim stvarima. Razgovarajte i dogovarajte se sa partnerom i polako mu ulivajte veru u stabilnost po pitanju partnerskih odnosa. Jedino tako možete krenuti u ozbiljnu priču. Posetite stomatologa!

DEVICA

Ima i zavidnih, kojima Vaši uspesi ne odgovaraju, jer se osećaju indiferentno u odnosu na Vas. Iznenadite blisku osobu nekim poklonom. Začudićete se kako sitnica može da promeni stvari. Stiže Vas umor!

VAGA

Finansijska situacija bi trebalo da počne da se sređuje, jer koliko god da zarađujete, Vama je malo, ali i to malo je više od onoga što je bilo. Vodite računa da nekom pogrešnom odlukom ne povredite partnera, jer jedino to može da poremeti Vaše odnose koji su za sada u redu. Prati vas promenljivo raspoloženje. Posvetite se svom hobiju, bolje ćete se osećati.

ŠKORPIJA

Budite strpljivi i tolerantni prema sebi i prema osobama sa kojima radite. Nervoza vam ništa neće doneti, samo ćete sebi stvoriti neprijatelje. Odnosi sa partnerom su podnošljivi, ustaljeni – stagnirate! To je samo trenutno, pa ova situacija ne treba da Vas brine. Potrebno Vam je opuštanje.

STRELAC

Moguće su sitnije trzavice sa kolegama iz firme, koji su ispod Vašeg ranga. Ne nervirajte se zbog toga, jer je bolje da vam zavide, nego da vas sažaljevaju. Oni koji su u braku, ne treba ništa da očekuju od partnera, jer je među Vama zatišje, koje niti popravlja, niti pogoršava Vaš odnos. Ne prepustajte stvari slučaju, već jačajte imunitet.

JARAC

Danas bi ste trebali da dobijete satisfakciju za sve do sada nenaplaćene poslove koje ste radili. Ovo se posebno odnosi na one koji čekaju neki veći novac. Niste zainteresovani za druženje, nova poznanstva. Ne volite nepromišljene situacije, a ako bi ste se i odlučili da uđete u vezu, to bi ste uradili jako oprezno. Problemi sa kostima.

VODOLIJA

Kako dan odmiče, Vi imate sve više posla i obaveza. Pitate se kako uspevate da stignete i ispunite sva očekivanja. Ovog dana je Vodolijama naglašena seksualnost u vezi. Obuzdajte svoje strasti, jer postoji mogućnost da to zbuni partnera i da pogrešno protumači. Odmorite se, posvetite se sebi i pojačajte imunitet.

RIBE

Budite oprezni kada su u pitanju novčane transakcije, ne kupujte skupe stvari. Oni koji su u vezi, osećaju se zapostavljeno, jer im nedostaje voljena osoba, koja im ne poklanja mnogo pažnje, opterećena svojim mislima. Bezvoljni ste i to Vas čini osetljivom, što dodatno doprinosi opštem lošem stanju.

Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top