Dženifer Aniston je na Instagramu postavila fotografiju Ane Brnabić i to sa ozbiljno dobrim razlogom

Printscreen/Instagram

Poznati

Dženifer Aniston je na Instagramu postavila fotografiju Ane Brnabić i to sa ozbiljno dobrim razlogom

Fotografiju premijerke Ane Brnabić moglo je da pogleda 36 miliona ljudi širom sveta, koliko i prati Dženifer Aniston. Ova slavna glumica je na svom Instagram storiju našu premijerku uvrstila na spisku onih koji bi trebalo da ohrabre žene širom sveta.

„Dok je svet bio ometen bukom onih otpornih na promene, promene su se svakako događale“, napisala je Dženifer, a onda objavila fotografije predsednica i premijerki širom sveta, među kojima je i Ana Brnabić.

„Osnažite žene i promenite svet“, dodala je Dženifer.

Dženifer Aniston objavila fotografiju Ane Brnabić

Na toj listi najmoćnijih žena sveta, pored Ane našla su se i druga brojna poznata imena, od kancelarke Nemačke Angele Merkel, premijerke Norveške Erne Solberg, premijerke Škotske Nikole Sturdžon, švedske aktivistkinje Grete Tunberg, bivše državne sekretarke SAD Hilari Klinton, supruge nekadašnjeg predsednika SAD Baraka Obame, Mišel Obame, američke voditeljke Opre Vinfri…

Glumica je ovim gestom želela da pošalje poruku da i žene mogu da budu na dobrim pozicijama, samo ako se dovoljno osmele da probaju. Nabrojane dame najbolji su primer da je sve moguće i da žena ima i pravo i mogućnost da bude bitan deo društva koji donosi najvažnije odluke.

Izvor: Noizz.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top