Ana Kurnjikova pokazala je svetu svoju najmlađu ćerkicu i svi tvrde da je to NAJLEPŠE DETE poznatih!

Printscreen/Instagram

Poznati

Ana Kurnjikova pokazala je svetu svoju najmlađu ćerkicu i svi tvrde da je to NAJLEPŠE DETE poznatih!

Proslavljena teniserka Ana Kurnjikova ljubomorno čuva intimu i privatni život daleko od očiju javnosti, no s vremena na vreme ipak pokaže svetu deliće svoje idile sa pevačem Enrikeom Iglesijasom i njihovo troje dece.

Njihova ćerkica Meri, koju je 2020. Ana rodila u tajnosti, 30. januara proslavila je prvi rođendan, pa je tim povodom poznata Ruskinja rešila da objavi fotografiju mezimice na Instagramu.

Neodoljiva devojčica sa plavom kosicom i velikim plavim očima neverovatno podseća na majku, a pozirala je na krevetu u jednostavnoj bež haljinici sa zlatnom mašnom u kosi.

Uz objavljenu fotografiju Kurnjikova je napisala samo broj 1 i dodala je emotikon srca, a u komnetarima nizale su se brojne čestitke i komplimenti. Fotografija je očekivano prikupila i ogroman broj lajkova – preko 250 hiljada.

Podsetimo, 45-godišnji muzičar i šest godina mlađa Ana već imaju blizance Lusi i Nikolasa.

U decembru je ona podelila i njihove fotografije – a i ovi mališani imaju plavu kosu, ali su im oči braon i više podsećaju na tatu nego na mamu.

Inače, slavni Španac retko kada priča o svojoj ljubavi sa teniserkom, ali je pre dve godine otvoreno progovrio o tome da su on i lepa plavuša imali uspone i padove, čak i da je u jednom trenutku hteo i da je ostavi, ali da je kriza iza njih.

“ Imali smo uspone i padove kao i svaki drugi par. Sa Anom sam 17 godina, imali smo dobre i loše periode. Bilo je momenata kada sam želeo da se sve završi, i ona je dva puta rekla da je gotovo. Jednom sam napisao pesmu da joj se izvinim, time sam je ponovo osvojio“, izjavio je Enrike.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top