Severina u braku sa Kojićem a seli se na imanje novog dečka!

Printscreen/Instagram

Poznati

Severina u braku sa Kojićem a seli se na imanje novog dečka!

Severina Kojić otpočeće zajednički život sa svojim dečkom, vinarom Tomislavom Voštinićem.

Pevačica će za početak preneti deo svojih stvari na njegovo imanje u Ivanić Gradu gde će povremeno odlaziti i provoditi po nekoliko dana kako bi videla kako će njih dvoje da funkcionišu zajedno, saznaje Kurir.

Otkako se saznalo da je popularna Splićanka u vezi sa vinarom, mnogi se pitaju šta je sa njenim brakom sa Igorem Kojićem. Spekuliše se da supružnici nisu u dobrim odnosima, a u prilog tome govori i to što se nisu videli skoro godinu dana. U međuvremenu, Seve je našla novog dečka sa kojim je provela celo leto, a po svemu sudeći uskoro planiraju i zajednički život.

Naš izvor blizak pevačici kaže da ona dosta vremena provodi na Graberju Ivanovačkom gde Tomislav ima imanje i vinariju, kao i da su letos putovali zajedno, a viđeni su na krstarenju Jadranom. S obzirom na to da im ljubav cveta, njih dvoje su razgovarali i da vezu podignu na viši nivo, pa joj je Voštinić predložio da otpočnu zajednički život. Znajući da je njena situacija komplikovana – da je i dalje u braku sa Kojićem, kao i da je nesigurna po pitanju useljenja kod njega, dao joj je ideju da sa time počne polako. To znači da bi ona postepeno prenosila stvari kod njega, kao i da bi i dalje odlazila u Zagreb i boravila u svom stanu jer ima dosta obaveza oko posla.

Severini se taj predlog dopao, pa je odlučila da pokuša, a ideja se dopala i njenim prijateljim. Kako kaže naš sagovornik, Tomislav je jako dobar i pažljiv prema pevačici, poštuje je i njoj jako prija njegovo društvo. On dodaje i da joj neće biti teško da se preseli kod njega, jer je gotovo stalno na imanju, a prija joj i prirodno okruženje, tišina i mir, udaljenost od grada i gužve.

Podsetimo, Kurir je prošle godine ekskluzivno pisao da je Seve u vezi sa vinarom, ali njih dvoje su negirali tu informaciju. Samo nekoliko dana kasnije, hrvatski mediji objavili su da je pevačica letos viđena na krstarenju sa Tomislavom, ali da ga je predstavljala kao svog telohranitelja kako niko ne bi posumnjao da su zajedno. U međuvremenu je obrisala određene fotografije sa Kojićem koje je imala na Instagramu, što je uradio i on.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Severinom, ali njen PR nije odgovarao na naše pozive.

Izvor: Kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top