Điđi Hadid na naslovnici “Voga” svega deset nedelja od porođaja

Printscreen/Instagram

Poznati

Điđi Hadid na naslovnici “Voga” svega deset nedelja od porođaja

Emotivna sam i počastvovana zbog mog prvog profesionalnog koraka u ovom novom poglavlju života

Zgodna manekenka Điđi Hadid nedavno je postala majka svog prvog deteta. Ipak, slavnoj lepotici nije dugo trebalo da se vrati na posao. Doduše, nije počela da šeta modnom pistom, ali je svega deset nedelja od porođaja, jedva nešto više od dva meseca, postala lice sa naslovnice američkog izdanja uticajnog modnog magazina “Vog.”
U stajliš kreacijama, ona krasi naslovnicu, ali i unutrašnje strane magazina, a svakome ko tvrdi da mora da bude super mršava nakon porođaja, manekenka poručuje – neka se nosi.

 

U intervjuu u sklopu priče za američki “Vog,” model otkriva kako je preživela porođaj kod kuće, na imanju mame Jolande Hadid u Pensilvaniji.
– Znala sam da to moram da prihvatim i da će to verovatno biti najveća bol u mom životu, no morala sam da se prepustim. U jednom trenutku sam mislila kako bi bilo dobro da probam epiduralnu anesteziju ali me je babica bodrila da ja to mogu, da je sve sada na meni, te da je za epidural ionako prekasno – izjavila je Điđi, kako prenosi Hollywood’s Life.

Ponosna majka ponela je ženstvene kreacije sa motivima za svoje prvo snimanje posle porođaja, a imala je više presvlačenja koja su uključivala nekoliko haljina i raskošnih suknji.

-Emotivna sam i počastvovana zbog mog prvog profesionalnog koraka u ovom novom poglavlju života jedne žene. Kai trenutno uživa u svojoj ljuljašci, tako da ja mogu da kuckam ovde dok se prisećam svih ljudi, uspomena, letova, presvlačenja, ranih jutara i kasnih večeri, smeha i suza, čuda koja su utkana u skoro celu deceniju koju sam provela u modi – napisala je ona u postu u kom je objavila svoju naslovnicu, a potom nastavila da se zahvaljuje svim saradnicima.

Izvor: 24sedam.rs

Nastavi čitanje
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top