Marija Karan sa suprugom stigla u Beograd, razlog dolaska sve rastužio

Printscreen/Instagram

Poznati

Marija Karan sa suprugom stigla u Beograd, razlog dolaska sve rastužio

Marija Karan sa suprugom Džoelom Lubinom poslednjih godinu dana dosta je zastupljena u domaćim medijima, a razlog nije nimalo lep. Spekulisalo se i nagađalo da u njihovom braku ne cvetaju ruže i da su spremni za razvod. Iako su oboje veoma posvećeni sinu Marku Leu, domaća štampa pisala je da je njihovoj ljubavi došao kraj.

Iako je često isticala kako je prezadovoljna svojim životom, domaći mediji prošle godine navodili su da su popularna glumica i producent rešili da stave tačku na šestogodišnji brak. Ovih dana Marija Karan (40) sa suprugom Džoelom stigla je u naš glavni grad.

Kada su njeni poznanici saznali da je glumica u rodnom gradu sa suprugom Džoelom Lubinom, obradovali su se misleći da se pomirila sa holivudskim producentom. No, kako piše „Story“, samo su njeni bliski prijatelji znali istinu – bračni par je stigao u Beograd da bi se razveo, budući da su ovde sklopili brak 2014. godine.

Holivudski filmadžija i umetnica u dobrim su odnosima, najviše zbog naslednika te se veruje i da je razvod sporazuman. A kako tvrde izvori bliski ovom bivšem paru, zajedno su i odseli u jednom hotelu u centru Beograda.

Story

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top