Kad duša plače…

pixabay.com

Lifestyle

Kad duša plače…

„Naš najdublji strah nije nepotpunost. Najdublje se bojimo svoje bezgranične snage. Plaši nas naša svetlost, a ne naša tama. Rođeni ste da iskažete slavu univerzumu koji je u vama. On nije samo u nekima: on je u svima. Pustimo li da naša vlastita svetlost zablista, podsvesno dajemo i drugima dozvolu da i oni svetle. Oslobađajući se svog vlastitog straha, svojom prisutnošću pomažemo oslobađanju drugih.” – Nelson Mandela

Ponekad ćete shvatiti kako se promenio vaš životni put i tada ćete vi rasti kao osoba. Ponekad uz taj rast dolazi i određena patnja. Patnja poziva na RAST.

Verovatno toga niste svesni, ali ovo su 5 znakova koji pokazuju da ste prerasli okvire vlastitog života:

1. Ponašate se pomalo autodestruktivno
U pokušaju rešavanja frustracije, ljutnje i stresa, možda ćete se uhvatiti kako gušite svoje osećaje autodestruktivnim ponašanjem.

Ukoliko se tešite stvarima kao što su droge i alkohol, usputan seks i izbegavate probleme, to nikako nije dobro za vas, takođe, to su jaki signali da je vreme za ozbiljne promene.

2. Ne uživate u životu
Ako niste zadovoljni, to je snažan znak da je vaša duša spremna da krenete dalje u životu.

Možda je vreme da razmislite o vašim prioritetima i ciljevima i da preispitate vaš trenutni način života.

3. Ne zadovoljava vas dosadašnji način provođenja vremena
U jednom trenutku u vašem životu, mogli ste ispeći zdelu kokica i maratonski gledati serije, ali te stvari su se možda promenile.

To vas više ne zadovoljava i nije vam zabavno. Možda je vreme da nađete dublje zanimacije i neke nove osobe…

4. Vaša prijateljstva kao da ne napreduju
Način na koji vidite svoje prijatelje i partnere može se menjati. Vi ih jednostavno ne vidite na isti način. Nekada ste se mogli pouzdati u njih, a sada osećate kao da su to zadnje osobe s kojima želite razgovarati.

To je još jedan znak da ste prerasli okvire vlastitog života. Možda je došlo vreme da se pokrenete, da učinite nešto što volite, te upoznate nove ljude.

5. Društvo vam izgleda besmisleno
Ovo je jedna od najtežih stvari. Kada vam društvo počne izgledati kao neka velika glupa igra, to je znak da vaša duša nije samo prerasla okvire vlastitog života, već i okvire vaše kulture.

Možda je vreme da razmislite o svom položaju u društvu i o tome što bi mogli učiniti da stvari postanu bolje.

ATMA 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top