Smela kombinacija Monike Beluči i očarani Leonardo Dikaprio FOTO

Printscreen/Instagram

Poznati

Smela kombinacija Monike Beluči i očarani Leonardo Dikaprio FOTO

Glumica Monika Beluči danas ima 57 godina i izgleda fantastično, a muškarci širom sveta su i pre 26 godina bili očarani njenom lepotom.

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija iz 1995. godine na kojoj je Monika Beluči u društvu kolege, holivudskog glumca, Leonarda Dikaprija. Fotografija je nastala u Parizu na večeri koju je organizovao Versače.

Monika je tada imala 31 godinu, a fotografi su pored nje uslikali mladog glumca Dikaprija, koji je tada imao samo 21 godinu. Dikaprio je tada bio gotovo na početku karijere, a uloga koja ga je vinula među zvezde i kojom je postao planetarno poznat i priznat glumac usledila je dve godine kasnije, kada je mnoga ženska srca širom sveta osvojio ulogom u filmu „Titanik“.

Monika Beluči, danas je jedna od najpopularnijih glumica koja svojim šarmom pleni gde god se pojavi, a kada je proslavljala 51. rođendan i kada je zagazila u šestu deceniju života, izjavila je da su „pedesete bolje od dvadesetih“.

„Kad sam napunila 50, nisam se zavaravala razmišljanjima kako mogu i dalje imati energiju i polet jedne dvadesetogodišnjakinje. Ne bih se nikad vratila u te godine. U četrdesetima sam bila borac, a sad je vreme za preporod“, rekla je pre šest godina Monika Beluči.

Ono što malo njih zna jeste da je želela da se bavi modelingom i pravom. Zbog toga je i studirala pravo na Univerzitetu u Peruđi, ali je na kraju odustala od fakulteta, kako bi se posvetila modelingu. Godine 1990. udala se za fotografa Klaudija Basa, ali su se razveli nakon četiri godine. Nakon što je radila na nekoliko italijanskih televizija, kao i glumila u filmovima, Monika Beluči se predstavila američkoj publici sa filmom Drakula 1992. godine.

Drugog supruga Vensana Kasela upoznala je u filmu „Apartman“. Nakon nekoliko godina su se i venčali. Monika Beluči iz braka sa Vensanom Kaselom ima kćerke Devu (13) i Leoni (8). Zanimljivo je da su dok su bili u braku, Vinsent i Monika živeli u odvojenim stanovima, kako ne bi upali u rutinu i postali navika jedno drugom. Uprkos tome razveli su se 2013. godine.

Obožavaoci su napisali brojne pozitivne komentare na fotografiju.

„Bije najtežu bitku u životu“, samo je jedan od komentara na fotografiju Monike Beluči i mlađanog Lea.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top