U životu Bogdana Srejovića one imaju posebno mesto!

Printscreen/Instagram

Poznati

U životu Bogdana Srejovića one imaju posebno mesto!

Bogdan Srejović, koji je javnosti postao interesantan, od kada je u emotivnoj vezi sa Cecom Ražnatović, ponovo je sve zaintrigirao. Naime, na svom „Instagramu“ obajvio je fotografiju koja pokazuje da u njegovom životu dve žene zauzimaju posebno mesto. Ipak, njegova devojka Ceca, nije se našla na tom mestu, ali je zasigurno prva, nakon dve lepotice, koje Bogdan obožava.

Majka Cecinog dečka i njegova preslatka ćerkica Iskra definitvino zauzimaju prvo mesto u njegovom srcu, a to je potvrdio i najnvoijom fotografijom na „Instagramu“, uz emotivnu poruku:

– Jedna mi je podarila život, a druga mu dala smisao.

Majka Cecinog dečka, Mirjana, baš kao i njegov otac, rodom je iz Kragujevca, a sa suprugom ima lep odnos, iako su na svoj brak stavili tačku. Mirjana je sa sinom i unukom posebno bliska, a nedavno je sasvim slučajno upoznala i Cecu, ženu koju Bogdan uz nju i Iskru trenutno voli najviše.

– Nakon što je saopštio ocu da je u vezi sa Cecom, rešio je i da na neformalan način upozna majku sa svojom izabranicom. Baš u trenutku kada je bio sa Ražnatovićevom na ručku, stigao je video-poziv iz Londona. Bogdan je dugo razgovarao sa njom, a onda je u jednom trenutku okrenuo kameru ka Ceci, koja je pozdravila svekrvu. Mira je bila oduševljena i nije krila sreću zbog toga što je njen sin sa jednom tako lepom, uspešnom i pametnom ženom – nedavno je otkrio izvor za „Alo“.

Da je Cecin dečko neizmerno srećan pored svojih lepotica svedoči široki osmeh na njegovom licu.

Hellomagazin

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top