Kakva mama takva ćerka: Ana i Sena stilski usklađene prvi put u javnosti (foto)

Printscreen/Instagram

Poznati

Kakva mama takva ćerka: Ana i Sena stilski usklađene prvi put u javnosti (foto)

Pevačica Ana Sević izuzetno je posvećena svojim ćerkama Loreni i Seni. Od kada se porodila, sa mezimicom je svakodnevno i trudi se da svu svoju pažnju usmeri na odrastanje svojih devojčica. Senu, je već predstavila javnosti na svojim društvenim mrežama, a sada je sa njom krenula i u prvu šetnju.

Iz šetnje sa mlađom ćerkom Ana je na „Instagramu“ objavila „selfie“ koji je izazvao reakcije brojnih fanova. Na fotografiji je napisala „Moja ljubav“, a mnogima nije promaklo da je sa ćerkicom čak i uskladila „outfit“.

Ana i Sena ponele su „teddy“ kombinaciju. Naime, Ana Sević koja izgleda zanosno dva meseca nakon porođaja, ponela je teddy kaput, koji podseća na plišanog medu, zbog čega je u modnim krugovima i dobio to ime. Istovremeno, ćerkicu je obukla u odelce, koje predstavlja kostim medvedića. Ovaj preslatki momenat mnoge je oduševio. Ovo je ujedno i prva zajednička fotografija majke i ćerke, koju je Ana podelila sa javnošću, a komplimenti koje je tom prilikom dobila su brojni.

Pored Sene, Ana ima i ćerkicu Lorenu, koja je oduševljena činjenicom da je starija sestra i majci sa puno pažnje pomaže oko svega vezanog za dvomesečnu Senu.

– Lorena je oduševljena što je dobila sestru. Ona je čak sestri dala ime Sena – rekla je jednom prilikom Ana.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top