Ruža iz serije „Tajna vinove loze“ privatno je vodila tešku bitku!

Printscreen

Poznati

Ruža iz serije „Tajna vinove loze“ privatno je vodila tešku bitku!

Glumica Anita Mančić tumači ulogu Ruže u seriji „Tajna vinove loze“. Ovo je još jedna u nizu njenih sjajnih uloga kojom je očarala publiku. Ruža je snažna žena, baš kao i Anita, koja vodi svoje životne bitke.

A jedna od najvećih, koju je Anita godinama vodila, jeste i borba za potomstvo. Sa suprugom Bojanom, grafičkim dizajnerom, dugo je pokušavala je dobije dete, prošli su i vantelesnu oplodnju, ali nažalost nisu uspeli.

– Deset godina vodila sam tešku borbu da postanem majka, nažalost bezuspešno. To je veliki atak na organizam. Telo je počelo da se buni, zato sam odustala od te borbe. Razmišljala sam i da usvojim dete – rekla je Anita Mančić u razgovoru za „Blic ženu“.

Svuda, kaže, postoje srećni i nesrećni ljudi, a ona se, kad joj je teško, skloni od svih kao mačka koja liže ranu dok je ne zaleči. Tu najveću žensku ranu vida tako što vodi humanitarnu glumačku trupu za decu sa Daunovim sindromom. Voli da usreći druge, a to ide dotle da njeni prijatelji tvrde da je bolja za druge nego za sebe.

– Kad me stigne tuga, ućutim se da je preživim. Kad bih zbog nekih stvari počela da plačem, nikad ne bih prestala. Zato ne počinjem – rekla je Anita za „Blic ženu“.

Ne smatra sebe kreatorom sudbine. Bitne stvari dešavaju joj se kao neminovnost, tako da pušta život da joj se događa. Tako joj se desila i gluma. Želela je da studira građevinu, da projektuje mostove. Ali ispalo je da je upis na Fakultet dramskih umetnosti bio nekoliko dana pre upisa na građevinu. Primili su je iz prve. Uživa u umetničkom činu na sceni, iako on traje samo koliko i predstava. Svaki put drugačija dođe u pozorište i drugačije igra. Kad stane na scenu, za nju prestaje stvarnost, kakva god bila u tom trenutku. Tada za Anitu počinje glumačka katarza, a sav njen lični, intimni svet nestaje. To je, kaže, uvek fantastično iskustvo.

– Kao većina naših glumaca, i ja živim od danas do sutra. Ne gradim oreol zvezde. Ova profesija ništa mi nije uskratila, navikla sam se na neizvesnost. Ali iako svoj posao mnogo volim, ne preporučujem ga nikome

Zenablic

Nastavi čitanje
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top