„Imam 40 godina“, poručila na malim ekranima Ruška Jakić pa pokazala kako je izgledala kao 19-GODIŠNJAKINJA

Printscreen

Poznati

„Imam 40 godina“, poručila na malim ekranima Ruška Jakić pa pokazala kako je izgledala kao 19-GODIŠNJAKINJA

Voditeljka Ruška Jakić gostovala je u „Novo jutru“ na televiziji Pink, a tema je bila ženska lepota nekad i sad.

Na samom početku emisije Ruška Jakić je pokazala fotografiju na kojoj ima 19 godina, a onda je dodala: „A danas imam 40“. Voditeljka inače uvek na zanimljiv i drugačiji način priča o svojim godinama.

Uporedila je zatim standarde lepote nekada i sad.

„Nekada su ovim gradom šetale žene za kojima su muškarci stvarno gubili glavu, danas više ne znaš od silikona, ja kažem danas svi imaju imaju višak silikona, a manjak pameti i to je njihova ulaznica za bolji svet. Nikada ne bih želela da izgubim svoj identitet, ono što ja opisujem sa: „Ja Ruška“. Ne mogu da verujem da neko do te mere može da promeni lični opis“, rekla je Ruška Jakić u Jutarnjem programu televizije Pink pa se upitala ko su plastični hiruzi koji rade neumerene operacije. Istakla je da danas „sve devojke liče jedna na drugu“.

U emisiji je pričala i o ženama koje su nekada važile za simbole lepote poput Ljubice Oataševići Lole Novaković. Prisetila se i da je od estetskih korekcija imala samo zatezanja kapaka što je i prikazala na televiziji Pink.

„Mislim da izgledam odlično, da imam sjajnu energiju. Radim posao koji volim, uživam u životu, obavila sam svoj najveći zadatak, odgajila sam divno dete“, rekla je Ruška koja ima ćerku Anu Nadeždić, koja živi u Italiji i sa sa suprugom ima firmu za motivaciono govorništvo.

Gošća u emisiji bila je i voditeljka Suzana Mančić koja je napomenula da se iza plastičnih operacija krije unutrašnje nezadovoljstvo. Otkrila je da su joj zbog izražene zadnjice koja je prirodna često pitali da li je imala operaciju na ovom delu tela.

Zena.blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top