NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP DO 16. FEBRUARA 2021. GODINE

pixabay.com

Ljubav i seks

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP DO 16. FEBRUARA 2021. GODINE

OVAN

Ljubav: Komunikacija sa partnerom ali i sa ostalim dragim ljudima neće biti produktivna. Kao da vas ne razumeju, naročito u sredu, kad vaš vladar Mars, pravi loš aspekt sa planetom komunikacije. Kako bude sedmica odmicala bićete opušteniji, pa je savet da vikend iskoristite za druženja, ako ste slobodni ili za vikend sa partnerom, odlazak sa prijateljima na neki mini odmor.

BIK

Ljubav: Ove sedmice možete da se zaljubite do ušiju. Ili da uđete u vezu u kojoj ćete sijati od sreće. Zvezde vas podržavaju u ljubavi, pa i u hedonizmu i svakoj vrsti uživanja. Ovo je sedmica stvorena za vaše užitke.

BLIZANCI

Ljubav: Od prvog dana nedelje, vaš vladar dolazi u kontakt sa Suncem, što može da znači da ćete osvestiti emocije koje osećate prema nekome. Tokom sedmice vaša euforija raste, a od petka i za vikend prelepi aspekti sa planetom ljubavi i sreće, garantuju vam nezaboravne dane u ljubavnom smislu, pa ih iskoristite, bez obzira da li ste slobodni ili u vezi.

RAK

Ljubav: Vaš vladar Mesec, kreće novi ciklus od četvrtka, a to je uvek znak da možete i vi krenuti u novu avanturu i da ste spremni za novi početak. Aktivira vam se kuća seksa i uživanja, pa energija i strujanja u telu povezana su sa jednom osobom do koje vam je stalo. Opustite se i uživajte.

LAV

Ljubav: U vašoj kući partnerstva i ozbiljnih veza, tačnije braka, nalazi se mnogo planeta, što je znak da kreće aktivacija ove oblasti, razgovori na temu ozbiljnih koraka ili ozbiljne ponude stižu na vašu adresu. Nema loših aspekata za vas, što je jedino važno, zato slobodno možete da se opsutite i prihvatite sve što vam se dopada.

DEVICA

Ljubav: Sedmica pred vama obiluje raznim događajima vezano za ljubav i uglavnom su u vašu korist. Naime, u sredu postoji jedan anpet aspekt koji može da se odnosi na napetost u odnosu sa partnerom, pa i konfliktne verbalne ispade, ali već od petka ide bolja situacija sa lepim završetkom. Ukoliko ste slobodni, naročito četvrtak je dobar za izlazak ili druženje sa prijateljima.

VAGA

Ljubav: Vaša vladarka je ove nedelje veoma aktivirana, jer pravi puno aspekata sa drugim planetama, a to znači da će biti i događaja u vašem životu. Mnogo planeta se nalazi i u vašoj kući ljubavi, pa i Mlad Mesec kreće iz vašeg ljubavnog polja, što znači da su novi počeci pred vama ali i nove avanture, sa srećnim završetkom. Opustite se i uživajte ove nedelje u davanju ali i primanju ljubavi.

ŠKORPIJA

Ljubav: Vaša kuća partnertva je veoma aktivirana. Partner, ukoliko ste u odnosu, može biti vrlo aktivan ali i zahtevan, fokusiran na odnos i na definisanje nekih važnih stvari u vašem zajedničkom životu. Vi ste stabilni, iako postoji latentna nervoza koja vas hvata, naročito u sredu, pred Mlad Mesec zbog odluka koje su pred vama.

STRELAC

Ljubav: Ove sedmice planeta ljubavi pravi spoj sa vašom planetom, te od četvrtka kad će se desiti taj fenomen, imate lepe momente i uživanje u vezi . Ako ste slobodni, biće velikih mogućnosti da imate uzbuljive susreta i druženja, a ako ste u vezi, ljubav cveta i raste sa trenutnim partnerom. Uživajte.

JARAC

Ljubav: Mlad Mesec kreće od četvrtka, pa se kod vas aktivira kuća partnerstva u vidu novih početaka ali i nekih čišćenja u odnosima. Akos te slobodni, definitivno ćete staviti tačku na stare ljubavi, a ako ste u vezi, partner ima neke zahteve, želi promene, pa ga saslušajte i krenite u proces promena, zajedno sa njim, jer to je neophodno, za razvoj veze.

VODOLIJA

Ljubav: Ova sedmica obiluje pozitivnim aspektima, koji su za vas vrlo bitni. U ljubavi može da krene novi početak, da upoznate nekog važnog, da krenete napokon u vezu o kojoj maštate duže vreme, da budete srećni i zadovoljni svojim životom i ljubavlju. Iskoristite maksimalnih šest planeta u vašem znaku na nebu i njihovu podršku u svakom domenu.

RIBE

Ljubav: U vašoj kući tajne i maštanja, dešava se i Mlad Mesec ali i mnogo planeta se zgusnute baš u ovom polju. Sigurno da vam je neko zagolicao maštu, pa kreće maštarenje, flert ili dopisivanje, sve u tajnosti. Vaš vladar ove sedmice pravi dobar odnos sa Venerom, baš u četvrtak, pa su planete na vašoj strani, u svakom slučaju, bez obzira da li ste u vezi ili ne.

Izvor: Mogu ja to sama

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top