Večeras je MOĆNI MLAD MESEC, evo kakve promene predviđa horoskop

pixabay.com

Lifestyle

Večeras je MOĆNI MLAD MESEC, evo kakve promene predviđa horoskop

Mlad Mesec nam donosi snažnu energiju! Evo kako da je iskoristimo za pozitivne promene!

Mlad Mesec večeras ulazi u znak Vodolije, a u istom znaku biće pozicionirani Sunce, Venera, Merkur, Jupiter i Saturn.

11. februara očekuje nas vrlo snažna energija mladog Meseca, ali i vazdušne i avanturističke Vodolije. Ona je revolucionarna, buntovna, inovativna i otvorena. Donosi nam nove ideje i ambicije, naš um je aktivan, a naša pažnja usmerena na nove ideje i pozitivne promene, piše Lovesensa.

Važno je da ovu energiju kanališete u dobrom smeru! Povežite se sa svojim unutrašnjim glasom i posmatrajte u kojem polju života su vam promene i inovacije najneophodnije.

Poslednji put smo ovako snažnu energiju Vodolije imali 60-ih godina, kada je svet preplavio hipi pokret koji se zalagao za mir i jednakost, za društvene i socijalne programe koji rade na dobrobit svih. Baš takvim vrednostima u duhu ljubavi, mira i jednokosti bićemo vođeni pod sjajem ovog mladog Meseca.

Ova energija mladog meseca može se uporediti i sa Velikom konjunkcijom koja se dogodila u decembarskom solsticiju. Vreme kada započinje novo doba Vodolije – sa različitim vibracijama i drugačijom stvarnošću.

Mlad Mesec treba da predstavlja tačku aktiviranja – vreme kada možemo da podignemo svoje vibracije, ne samo za svoje najviše dobro, već i za dobro svih na planeti. Svetla energija svakog od nas je izuzetno vredna i važna za bolji svet. Mlad Mesec nas podseća da smo mi tvorci sopstvene stvarnosti!

Sa druge strane, kada imamo niz planeta u jednom znaku Zodijaka to može prouzrokovati osećaj zbunjenosti koji nas potpuno preplavi. Osećamo se kao da hodamo kroz gustu maglu i možemo izgubiti osećaj sigurnosti.

Ova energija probudiće potrebu za odmorom i obnavljanjem vlastite energije. Napravite pauzu da napunite baterije ili obnocite svoju unutrašnju snagu. Pazite na sebe, na svoje potrebe, i ovih dana se usredsredite na opraštanje i otpuštanje mračnih senka iz prošlosti.

Iako će um biti zbunjen i maglovit, to je znak da umesto njega treba da aktivirate srce i slušajte šta vam ono poručuje.

Moć leži u ljubavi prema sebi i unutrašnjem miru. Tek kada osvestite ljubav prema vlastitom biću i postignete mir, uspećete da probudite mudrost koja vam može pokazati pravi put.

Ne verujte negativnim mislima koje se iznenada javljaju. To su samo misli i vi ih možete promeniti i preokrenuti. Misli su naša stvarnost, a samo smo mi kratori vlastite stavrnosti. prihvatite talas promena koje vam ovaj mlad Mesec donosi. Brinite o sebi, svom telu i duši kako bi vas lunarna energija lakše i slobodnije odvela do pozitivnih promena.

LOVESENSA

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top