DNEVNI HOROSKOP ZA 14. FEBRUAR

pixabay.com

Lifestyle

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. FEBRUAR

OVAN

Neke poslovne odnose moraćete da raščistite, naročito ukoliko se bavite privatnim biznisom, jer će partneri biti veoma zahtevni. Spremni ste na kompromis i dogovor. Tajna veza, u kojoj ste, mogla bi da vam smeta i ne bi ste mogli tek tako jednostavno da je prekinete. Odradite kompletnu analizu organizma!

BIK

Može doći do sukoba sa rukovodiocima i autoritetima. Izbegavajte da iznosite svoje mišljenje, jer radite sami protiv sebe. Videćete da je partner zaineresovan za vas više nego što ste mislili. Najviše bi vam prijao boravak u prirodi.

BLIZANCI

Problemi se pojavljuju jedan za drugim. Mnogo toga očekujete od autoriteta, ali za sada su moguća samo obećanja. Aktuelno je pitanje zajedničkog života i planiranje trudnoće. Oko tog pitanja savet vam je da usporite. Osetljivi su vam zglobovi i koža.

RAK

Stabilni prihodi će vam u velikoj meri pomoći da se rešite dugova i potraživanja iz prošlosti. Još uvek odmeravate partnera i probate sebe da zamislite u tom odnosu na duže staze. Ima tu još nešto da se reši pre no što donesete sigurnu odluku. Vreme je ipak da se malo opustite!

LAV

Niste u potpunosti zadovoljni kako se odvija situacija na poslovnom planu, smatraćete da ste na neki način potcenjeni i bez pravog razloga gurnuti u stranu. Budite tu za svoje prijatelje, dolazi vreme kada će njihova podrška biti neprocenjiva. Možete imati manje probleme sa pritiskom, a to je posledica masne hrane koju konzumirate.

DEVICA

Svu svoju pažnju usmerićete na poboljšanje komunikacije i saradnju sa kolegama i poslovnim partnerima, te na rezultate nećete morati dugo da čekate. Ako imate bilo kakvu emotivnu želju, sada je trenutak da je ostvarite. Trebali bi ste zapitati šta činite svom organizmu, jer ste strastveni pušač.

VAGA

Na finansijskom planu biće nestabilno, možete imati veće novčane izdatke. Zaželeli ste se prijatelja i mirnih druženja. Na ljubavnom planu situacija je vise nego interesantna. Stalno se trudite da stignete do srca jedne osobe. Možete imati stomačne tegobe. Obratite se nutricionisti, odaberite pravilan način ishrane.

ŠKORPIJA

Iskoristite ovaj dan za kratkoročne poslove ili one na ugovor, za sve ono što želite da završite na lakši način. Budite iskreni prema partneru i ne dozvolite da u vaš život uđe nepoverenje, a kasnije i netrpeljivost. Glavobolja.

STRELAC

Ovaj dan može doneti određene poteškoće, slabiju saradnju sa kolegama ili vaše ideje pretpostavljeni jednostavno neće razumeti. Ukoliko ste usamljeni i emotivno neispunjeni, sačekajte – kreću nova poznanstva. Proverite takođe svoju krvnu sliku, jer možete očekivati pad gvožđa zbog velikih napora koje ste imali.

JARAC

Borićete se sa napetim poslovnim situacijama, u kojima ćete morati da date najbolje od sebe i da odreagujete na pravi način. Kada se sve sabere i oduzme, uvek se vraćate na iste teškoće – emotivne odnose. Ako želite da rešite neku staru svađu ili nesporazum, ne oklevajte! Očekujte pad energije, jer vas sve polako sustiže, a vi najbolje znate koliko ste se zapustili.

VODOLIJA

Poslovni saradnici će postavljati visoke zahteve pred vas i sada će vaša organizovanost i spremnost na detaljan i analitički rad biti na probi. Sada je vreme za atraktivna i pozitivna dešavanja na emotivnom planu. Odmaranje od svakodnevnih obaveza će vas rasteretiti.

RIBE

Vreme je da konačno izađete iz senke i zauzmete mesto koje vam zasluženo pripada u poslovnoj hijerarhiji. Bliskost sa partnerom splasnuće do kraja dana, pa se možete lako okrenuti drugim interesovanjima. Čim malo zastanete, savladaće vas umor. Posvetite se svom zdravlju i ishrani.

WWW.ASTROUSLUGE.COM

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top