Nikolina Kovač ponovo pokazala zašto je među najbolje odevenima na estradi

Moda

Nikolina Kovač ponovo pokazala zašto je među najbolje odevenima na estradi

Popularna pevačica nije samo jedna od najlepših „Zvezda Granda“ već spada i u najlepše obučene dame naše javne scene, a sada je to potvrdila na maestralan način

Ženska odela su, bez sumnje, zavladala modnom scenom proteklih godina ― ona su sve češći izbor devojaka za svečane prilike, na poslovnim sastancima daju onu dozu samopouzdanja i energije koja je uvek potrebna, neretko ih viđamo kao deo uličnog stila na svetskim metropolama…

Ovaj trend dopao se i pevačici Nikolini Kovač, koja je ovih dana obradovala svoje pratioce na Instagramu vrlo efektnim modelima koji laskaju njenoj vitkoj figuri.

Atraktivna „Zvezda Granda“ najpre je pre nekoliko dana pozirala u beloj kombinaciji pantalona širokih nogavica i strukiranog i kratkog blejzera s dvorednim kopčanjem. Ona je sako ponela bez košulje, a utisak koji on ostavlja još je snažniji zbog ukrasa na rukavima u vidu tankih i isprepletanih lančića.

 

 

Nedugo potom, ona je objavila fotografiju nastalu na izložbi „Ljubav je ljubav: Radost venčanja za sve ― Žan Pol Gotje“, koja će biti dostupna javnosti do 14. februara u Muzeju savremene umetnosti u Beogradu. Nikolina je za ovu priliku odabrala sličan model odela, ali u tamnoj boji. Pantalone krase komotne nogavice koje se u donjem delu šire, dok je i ovaj sako kratak, a pevačica je rešila da ga kombinuje s klasičnom belom košuljom. Ipak, ovaj gornji deo ima sao jedan red zlatnih dugmića, nabrana ramena i rukavi su jednostavni i naglašeni košuljom.

 

Jednostavno, damski, trendi!

Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top