Nova ljubav na pomolu: MARKO JARIĆ bacio oko na ĆERKU LEE KIŠ?

instagram/Printscreen

Poznati

Nova ljubav na pomolu: MARKO JARIĆ bacio oko na ĆERKU LEE KIŠ?

Sara Mia Jokić je priznala je da joj se poznati košarkaš udvara na društvenim mrežama

Posle razvoda od brazilskog supermodela Adrijane Lime, i raskida sa Boni Mjuler, poznati srpski košarkaš i biznismen Marko Jarić veoma je oprezan što se tiče ljubavnog života.

Međutim lajkovanje Marka Jarića na Instagramu je podstaklo šuškanje da se nešto dešava sa ćerkom Lee Kiš i voditeljkom GrandaSarom Miom Jokić.

Sara Mia Jokić je priznala je da joj se poznati košarkaš Marko Jarić udvara.

-Marko i ja se pratimo, lajkujemo slike. Lepo je kad se neko udvara, kad pokazuje interesovanje. Čoveka lično ne poznajem, ali se lepo udvara, ako možemo da kažemo sudeći po lajkovima. Ne bih širila tu priču, dal’ su lajkovi, pozivi.. Nezahvalno je da komentarišem, ne bih volela da drugoj strani bude neprijatno.

Sara je dodala da je lepo kad muškarci pokazuju istresovanje.

-Neću da kažem da li je došlo po poruke, prepiske. Kontakt preko društvenih mreža možemo da podvedemo pod neko sviđajuće prijateljstvo rekla je za magazin Svet.

Poznati košarkaš je do skoro bio tri i po godine u vezi sa supermodelom Boni Mjuler. Ona se lepo uklopila u Markov život, pa su svi njegovi beogradski prijatelji zaljubljenom paru prognozirali venčanje, ali desio se krah ljubavi.

Javnost je nakon tog raskida poznatog košarkaša povezivala i sa atraktivnom pevačicom Milicom Todorović, ali je pevačica negirala da se uopšte poznaju.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top