OGLASILA SE I POTVRDILA – DAJANA PAUNOVIĆ NAPUSTILA PINK: Otkrila zbog čega je DALA OTKAZ! (FOTO)

Printscreen/Instagram

Poznati

OGLASILA SE I POTVRDILA – DAJANA PAUNOVIĆ NAPUSTILA PINK: Otkrila zbog čega je DALA OTKAZ! (FOTO)

Voditeljka potvrdila pisanja medija.

Nedavno je u domaćim medijima odjeknula vest da Dajana Paunović više nije deo „Pink“ televizije, te i da se emisija koju je vodila gasi.

Izvori su istakli da je reč o sporazumnom prekidu saradnje, a sada se oglasila i voditeljka i objasnila sve.

Ona je otkrila da je to bila njena konačna odluka i kao razlog navela želju da se što više posveti svojoj Fondaciji.

„U želji da se u narednom periodu više posvetim radu Fondacije koju sam nedavno osnovala i nepremostivih koncepcijskih razlika sa delom uredništva, obaveštavam javnost da sam donela odluku da okončam dosadašnju saradnju sa TV Pink. U prijateljskoj komunikaciji, koja nijednog trenutka nije dovođenja u pitanje, sa ovakvom mojom odlukom saglasio i vlasnik TV Pink Željko Mitrović“, započela je.

„Uprkos tome što je ovoj etapi u mom profesionalnom razvoju došao kraj, želela bih da zahvalim svima koji su mi ukazali podršku i poverenje, na prvom mestu Željku i Milici Mitrović, svim gostima koji su se rado odazivali pozivu da budu deo mojih emisija i, posebno, vernoj publici, zahvaljujući kojoj smo uvek bili u samom vrhu po gledanosti. Pored intenzivnijeg angažovanja na razvoju i afirmaciji Fondacije za rodnu ravnopravnost čiji sam osnivač, namera mi je da nastavim da se bavim medijskim poslovima, a o konkretnom angažmanu odluku ću doneti u narednom periodu“, napisala je na svom Instagramu.

 

Mondo

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top