Kad vas pitaju zašto nemate decu, odjebite ih rečenicama 7 poznatih žena

Printscreen/Instagram

Poznati

Kad vas pitaju zašto nemate decu, odjebite ih rečenicama 7 poznatih žena

Mislite da je materica dovoljan razlog zbog kog svaka žena koja je ima mora imati dete?

Ovih 7 poznatih žena se ne slažu sa vama:

HELEN MIREN (HELEN MIRREN)

“To nije bila moja sudbina. Mislila sam da će biti, čekala da se desi, ali nikada nije i baš me je bilo briga šta će ljudi misliti. Kadgod mi je neki stari dosadan čovek rekao:” Šta?? Nemate decu? Bolje je da se bacite na to devojko stara”, ja bih odgovorila: “Ne. Odjebi.”

DITA FON TIZ (DITA VON TEESE)

“Mislila sam – ok je nemati decu. Sada ću samo gledati kako se moj život odvija i videti šta će se desiti. Neću biti lošija osoba ako nemam decu. Biće onako kako treba da bude.”

DŽENIFER ENISTON (JENNIFER ANISTON)

“Nemam takvu listu stvari koje moram da uradim i ne mislim da sam ako nešto od toga ne uradim omanula kao žena ili da manje vredim kao žena. Rodila sam mnoge stvari, i osećam se kao da sam im bila majka.”

KIM KATRAL (KIM CATTRALL)

“Kada sam imala 5 godina maštala sam da imam 100 pasa i 100 dece. Osećala sam ogroman pritisak spolja i znala sam da nisam spremna na korak majčinstva. U ovom životu nije deo mog iskustva da postanem biološka majka.”

KAMERON DIJAZ (CAMERON DIAZ)

“Imati decu je ogroman posao. Imati uz sebe živote za koje si odgovoran…nisam to htela. I nisu mi zbog toga stvari bile lakše.”

DEBI HARI (DEBBIE HARRY)

“Sigurno nisam jedina žena na svetu koja nikada nije imala decu. Postoji toliko razloga što ih Kris i ja nismo imali. Radili smo jako mnogo, bili smo srećni i nismo osećali potrebu. I oduvek sam mislila: ima mnogo dece na svetu. Nisam morala ništa da dodajem na to.”

EŠLI DŽUD (ASHLEY JUDD)

“Činjenica je da sam izabrala da nemam decu jer verujem da su deca koja su već tu i moja. Ne moram da pravim sopstvene bebe kada ima toliko siročadi i napuštene dece kojoj trebaju ljubav, pažnja, vreme i briga.”

Izvor: Ivana Stojanov – noizz.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top