Aleks priredio Dženifer SAVRŠENO iznenađenje za Dan zaljubljenih

Printscreen/Instagram

Poznati

Aleks priredio Dženifer SAVRŠENO iznenađenje za Dan zaljubljenih

Vole se kao prvog dana.
Iako je iza sebe ostavila nekoliko neuspešnih veza, Dženifer Lopez već duže vreme uživa u ljubavi sa Aleksom Rodrigezom. Suprug joj je velika podrška i prati je u svemu, a ovaj put je za svoju dragu priredio savršeno iznenađenje.

Kako je Dženifer objasnila na svom Instagramu, ceo februar je za njih poseban mesec, ali se Aleks potrudio da baš ovaj 14., bude za pamćenje.

– Hvala što si me primila u svoje srce i na životno putovanje. Reči ne mogu dobro da opišu kako se osećam zbog tebe i šta značiš u mom životu. Danas slavimo jedno drugo. „Samo nas dvoje“. Ali ono što najviše volim, je da zajedno zaista postajemo jedno. Srećan Dan zaljubljenih. Volim te. Danas i zauvek – napisao je Aleks uz snimak koji pokazuje njihove zajedničke trenutke.

– Samo nas dvoje. Volim te, 13 – odgovorila je Dženifer na njegovu objavu, ali je postavila i svoju:

– Februar je naš poseban mesec, mesec godišnjece. Ponovo smo se sreli prvi put prvog februara, prvi put kad smo izašli je bilo dva dana kasnije i od tada nije prošao dan da nismo bili zajedno ili pričali. Zasmejavaš me, volim tvoj smisao za humor i kako uvek pokušavaš da svaka prostorija u koju uđeš bude još više radosna. Volim te i sve što radiš za mene i sa mnom. Ti si moj smešni Valentin – objavila je Dženifer.

Evo kako je izgledalo iznenađenje koje joj je priredio:

Srbijadanas

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top