‘Ja sam primer da se posle VTO može doći do prirodnog začeća’: Inspirativna priča mame koja se porodila u autu

Printscreen/Instagram

Kuća i porodica

‘Ja sam primer da se posle VTO može doći do prirodnog začeća’: Inspirativna priča mame koja se porodila u autu

’26. novembra sam rodila zdravog dečaka i to u sopstvenim kolima na putu za bolnicu’, ispričala je mama iz Užica svoje neverovatne priče o dva porođaja.

Zovem se Jelena Zečević iz Užica, imam 30 godina.

Udala sam se sa 24 godine i prvo dete sam dobila u 27. godini putem vantelesne oplodnje, koja je uspela iz prvog puta. Problem je bio do muža.

Porođaj je prošao dobro, rodila sam zdravu devojčicu. Posle dve i po godine smo se odlučili na drugo dete i opet smo radili analize zbog prve trudnoće i ustanovljeno je da opet moramo na VTO.

U martu 2020.ostanem prirodno trudna. U 6 mesecu trudnoće se razbolim od korone, pa sam ležala 10 dana u bolnici u Beogradu u Dragiše Mišević. Sve se, hvala Bogu, završilo dobro.

26. novembra sam rodila zdravog dečaka i to u sopstvenim kolima na putu za bolnicu.

Vodenjak mi pukao kod kuće i dobila sam napone. Dok sam sela u kola, porođaj je počeo. Muž me vozio za bolnicu. Glavica je izašla na pola puta i dok sam stigla ispred bolnice, muž je utrčao da zove doktore i sestre jer ja nisam mogla da izađem. Čim su otvorili vrata on je već izašao i odmah počeo da plače.

Sama sam se porodila.

Želim da poručim budućim mamama da se sve može ostvariti samo treba čvrsta želja. Ja sam primer da se od VTO može doći do prirodnog začeća sa porođajem u kolima.

Ja sam ponosna mama svoje dece.

Izvor: yumama.com

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Kuća i porodica

Popularno

To Top