Srpska voditeljka nakon priznanja da roditelji ništa nisu ostavili njoj, već sinu: „Pokušavam da ih opravdam, NIŠTA MI NIJE JASNO“

Poznati

Srpska voditeljka nakon priznanja da roditelji ništa nisu ostavili njoj, već sinu: „Pokušavam da ih opravdam, NIŠTA MI NIJE JASNO“

Voditeljka Nataša Aksentijević nedavno je otkrila da nije u najboljim odnosima sa svojom porodicom, a sada je priznala da pokušava da nađe opravdanje za njihove postupke, ali da u tome ne uspeva.

Nataša Aksentijević nedavno je prvi put pomenula svoje roditelje, u emisiji „Grand magazin“, kada ju je voditeljka najavila i pod devojačkim prezimenom Miljuš.

– Nisam emotivno vezana za to prezime, meni je okej da budem Aksentijević i ja sam već 10 godina Aksentijević, otkako sam se udala za svog muža. Da su mi ti roditelji nešto dali u nasledstvo, pa da kaže čovek, ‘ajde da se njihovo prezime zadrži. Oni imaju tog sina što su njemu sve dali, pa nek’ im on nosi prezime, ja neću – bila je oštra tada Nataša.

Ona je sada navela da je od strane svojih roditelja naišla na nerazumevanje.

– Ništa na tu temu mi nije jasno. Pokušavam da opravdam svoje roditelje svim i svačim, pa i našom sredinom, mentalitetom, običajima… I samo dolazim do nerazumevanja svega što mi se dogodilo – rekla je voditeljka za magazin „Story“.

Na pitanje kakavi su sada odnosi između nje, njenih roditelja i brata, Nataša je odgovorila:

– Kao i većina porodičnih odnosa kod Srba, burni, s lažnim osmesima i uz treskanje vratima.

Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top