Evo kako je Božo Vrećo izgledao pre 10 GODINA!

Printscreen/Instagram

Poznati

Evo kako je Božo Vrećo izgledao pre 10 GODINA!

Jedan od najpopularnijih ali i najspecifičnijih pevača današnjice veoma često iznenadi svoje fanove i sve oni koji prate njegov lik i delo.

Scenske haljine, brada, pregršt simboličnih tetovaža, duga kosa i anđeoski glas je sve ono što Božo Vreća čini jedinstvenim i nezamenljivim.

 

I pored brojnih osuda na svoj izgled i stil Božo ne odustaje od svog načina života, muzike i svega onoga što voli. Uspešno je pronašao put do publike širom sveta, pa se za svaki njegov nastup traži karta više.

 

Božo se trudi da sačuva tradiciju i približi je nešto mlađim generacijama kroz neko novo ruho i to mu veoma dobro ide.

 

Ipak, malo ko se seća kako je Božo nekada izgledao, a pevač je fotografiju staru 10 godina jednom prilikom podelio sa javnošću putem društvenih mreža i iznenadio svoje pratioce.

– Kao da je bilo u nekom prošlom životu…Volim svoju bradu, uh ne bih mogao zamisliti brijanje svako jutro, to nijedan muškarac ne voli, od svih muškaraca koje poznajem. Ovde mi je i kosa obrijana, meni dobro ćela stoji, i duga kosa, sve izmedju je nja – napisao je Božo tom prilikom uz objavljenu fotografiju koja je prikupila veliki broj lajkova i komentara.

Glossy

Nastavi čitanje
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top