Vanja je privukla pažnju sjajnom glumom u „Tajnama vinove loze“ za koju se spremala na poseban način

Printscreen/Instagram

Poznati

Vanja je privukla pažnju sjajnom glumom u „Tajnama vinove loze“ za koju se spremala na poseban način

„Zaista je bilo izazovno održati kontinuitet i ostati dosledan liku.“

Glumica Vanja Nenadić osvojila je srca gledalaca u seriji „Tajne vinove loze“, igrajući Anju Tomović – ćerku Vuka Tomovića kog glumi Vojin Ćetković. Ali Vanja je već imala zapažene uloge i u drugim velikim ostvarenjima.

Naime, Vanja se istakla glumom i likom Lole u seriji „Biser Bojane“, pre nekoliko godina.

vanja nenadic

Takođe smo je gledali u filmu „Bićemo prvaci sveta“, kao i seriji „Komšije“. Prošle godine maestralno je odigrala i ulogu Sare u „Tajkunu“.

O iskustvu sa snimanja serije „Tajne vinove loze“, Vanja kaže:

„Sudeći po komentarima gledalaca koji mi svoje utiske svakodnevno pišu na društvenim mrežama, mislim da im se zaista dopada moj lik. Za mene je ovaj način snimanja bio jedno novo iskustvo. 36 epizoda snimali smo pet-šest meseci, tako da je bilo zaista izazovno održati kontinuitet i ostati dosledan liku“ — rekla je za „RTS“.

Lik Anje gradila je postupno i strudirala dubiozno. „Nemoguće mi je da sagradim lik bez imalo sličnosti sa mnom. Glumac uvek crpi i kopa po samom sebi i ličnim emotivnim iskustvima. Zatim sve to boji raznim drugim bojama neophodnim za određeni lik. Ali da, moglo bi se reći da Anja i ja delimo neke osobine i da mi je bliska. Istovremeno, ja nikada ne bih bila spremna da uradim neke stvari koje je ona „, rekla je za portal „Žena“.

Ambijent sa snimanju ovog ostvarenja prilično joj je prijao, a čak ima i planove o vikendici na sličnom mestu.

„Mnogo ljudi želi da nađe mir u seoskoj idili, a i ja sve češće razmišljam o tome. Gotovo sam sigurna da će mi se to jednom i desiti, ali ne sada, niti uskoro. Mogući skoriji plan mi je da u nekom mestašcu nađem malu vikendicu u tišini blizu reke ili jezera i drveća. Ali prethodno moram da pronađem i posložim još dosta kockica u životu.“

Izvor: Lepa&Srećna

Nastavi čitanje
Pročitajte i...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top