„Volim te tata, VIDIMO SE U DVORIŠTU“ Njene reči kidaju dušu

Printscreen/Instagram

Poznati

„Volim te tata, VIDIMO SE U DVORIŠTU“ Njene reči kidaju dušu

Jovana Balašević, ćerka preminulog kantautora Đorđa Balaševića, oglasila se na društvenim mrežama potresnom porukom.

Jovana Lola Balašević se rečima koje kidaju dušu oprostila od oca koji je izgubio bitku sa korona virusom, u 67. godini.

– „Mislio sam da ću večeras moci da se iskradem. Kakav divan dan! Svako lice koje vidim je jedno sećanje. Možda sećanje nije savršeno. Ponekad imam uspone i padove. Ali svi smo zajedno, a večeras ste moji. Prekršiću običaj i reći ću šta sam poželeo dok sam gasio sveću: Da vam život bude srećan kao što je moj bio. Da se jednog jutra probudite i kažete: NIŠTA VIŠE NE ŽELIM. 67 godina. Zar nisu prošle u trenu?“ Volim te tata, podario si mi nalepši mogući život, vidimo se u dvorištu – napisala je Jovana, uz porodični snimak koji možete videti iznad, a na kojem je Đorđe Balašević sa unukama.

Balašević je, podsetimo, pre četiri dana primljen u Infektivnu kliniku Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu. Imao je kovid-19 i bio je u lošem stanju. Lekari su preduzeli sve neophodne mere lečenja, ali do poboljšanja nije dolazilo. Juče popodne mu se stanje dodatno pogoršalo usled ranijih hroničnih zdravstvenih problema. Lekari su dva i po sata pokušavali da ga vrate u život. Nažalost, bezuspešno.

Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top