Kraljica opet ZA KORAK ISPRED:Elizabeta UKRALA Hariju i Megan PET MINUTA SLAVE

Printscreen/Instagram

Poznati

Kraljica opet ZA KORAK ISPRED:Elizabeta UKRALA Hariju i Megan PET MINUTA SLAVE

Kraljica će ukrasti i ovih „pet minuta slave“ svog unuka i snaje.

Kraljica Elizabeta II i ovoga puta će ukrasti svetla reflektora. Ona je, naime, najavila da će se 7. marta zvanično obratiti naciji, putem televizije, tom prilikom pružajući podršku princu Čarlsu i princu Vilijamu, a sve to samo nekoliko sati pre emitovanja dugo očekivanog i bombastično najavljivanog intervjua koji su Megan i Hari dali poznatoj voditeljki Opri Vinfri, otkriveno je danas.

Njeno veličanstvo trebalo je da prisustvuje godišnjoj službi Komonvelta 8. marta – ali ovo je otkazano prvi put u gotovo pola veka, zbog pandemije korona virusa, objavila je jutros Vestminsterska opatija. Umesto toga, kraljica je odlučila da podeli svoju godišnju poruku 24 sata ranije, za dan proslave Dana Komonvelta, u govoru unapred snimljenom u dvorcu Vindsor, koja će se emitovati na BBC -u u nedelju 7. marta.

Kraljici će se u emisiji koju će voditi Anita Rani pridružiti i princ Čarls i Kamila Parker, princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton, kao i ostali članovi kraljevske porodice, koji će govoriti o značaju Komonvelta, za koji je poznato da ima posebno mesto u kraljičinom srcu.

Kraljičino obraćanje biće prikazano milionima ljudi samo nekoliko sati pre emitovanja intervjua Harija i Megan, koji će prikazivatii američka mreža CBS

Slučajnost? Hm, znajući kraljicu Elizabetu, sigurni smo da – nije!

Izgleda da je Bakingemska palata još jednom uspela da regrupiše svoje snage i skrene pažnju javnosti na sebe, kako bi minimizirala efekat Harijevog i Meganinog izlaska u javnost sa, kako je najavljeno, detaljima iz privatnog života, kako njihovog, tako i cele kraljevske porodice.

To ne bi trebalo da nas čudi, jer, opšte je poznato da je Elizabeta II oštar protivnik iznošenja „prljavog veša“ porodice u javnost, a i veoma je vešta u tome da dobrim PR potezima skrene pažnju javnosti na ono što njoj više pogoduje.

Stil.kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top