ŽENO, SA OVAKVIM MUŠKARCEM NIKAD NEĆEŠ BITI SREĆNA!

pixabay.com

Ljubav i seks

ŽENO, SA OVAKVIM MUŠKARCEM NIKAD NEĆEŠ BITI SREĆNA!

Ovo su jasni signlai da je vreme da mu zauvek okrenete leđa

Mnoge žene zaslepljene emocijama, često ne primete da život provode pored toksičnog partnera, koji guši njihove ambiije i ne dozvoljava im da žive punim plućima.

Neki muškarci su toliko vešti, da je prosto nemoguće shvatiti da se nalazimo u kandžama manipulatora. Oni znaju vešto da žene drže u šaci i ubeđuju ih da bolji izbor od njega ne postoji. Psiholozi i stručnjaci za veze otkrivaju 4 jasna znaka da život delite sa toksičnom osobom i da je vaša veza osuđena na propast.

Ako ste primetili neki od ovih znakva, vreme je da mu kažete zauvek zbogom:

1. Niste sigurni da li je vaša veza „zdrava“

Kada se pojavi i najmanji crv sumnje, to je znak za uzbunu. Ukoliko niste potpuno sigurni da se kraj tog čoveka osećate srećno i voljeno, to znači da on nije za vas.

Ukoliko nemate iste poglede na svet i to je znak za uzbunu, naglašavaju psiholozi. Nije da biste trebali biti poput blizanaca, ali morate imati neke zajedničke crte. Ukoliko one ne postoje, takva veza je osuđena na propast. Odnos u kojem se ceni isključivo njegovo mišljenje i vrednuju samo njegovi stavovi, je apsolutno nešto što treba prekinuti što pre.

2. Osećate dozu anksioznosti i potrebu da se dokazujete kada ste pored njega

Ako se ne osećate dobro u blizini partnera ili ste često na meti njegovih kritika, sasvim je jasno da on nije onaj pravi. Pravi muškarac je tu da bude podrška i vetar u leđa kad ne ide sve sjajno, a nikako onaj ko vidi samo vaše mane.

3. Osećate kao da niste ista osoba

Ovakva „ljubav“ po pravilu započinje vrlo brzo i za nekoliko dana osećate da ste toliko vezani za partnera, da mislite da ništa nećete moći da uradite bez njega.

On postaje centar vašeg sveta, a samo vi ulažete u tu vezu. Ako i na momenat osetite da gubite sebe u vezi, poslušaje instinkt i prekinite tu vezu.

Vaša želja da zadržite voljenu osobu je razumljiva i prirodna, ali po koju cenu? Razmislite još jednom da li se isplati odreći se sebe?

(Stil.kurir.rs)

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top