Dnevni horoskop za 23. februar

pixabay.com

Lifestyle

Dnevni horoskop za 23. februar

OVAN

Najbolje ćete profitirati kroz kupoprodaju nekretnina, zemlje, kroz rad sa hranom, ali isto tako i kroz poslove povezane sa bankarstvom, finansijama, ekonomijom. Sada je šansa za slobodne Ovnove da uđu u emotivnu vezu sa osobom koju upoznaju na neki način kroz posao. Što više šetnje i boravka na svežem vazduhu, budite umereniji u porocima!

BIK

Oni koji su u privatnom biznisu imaju pred sobom period koji donosi uspeh, povećanje I širenje posla. Nekima Bikovima će se javiti i mogućnost da se tajno zaljube, uđu u tajnu vezu. Moguće su povrede zato izbegavajte ozbiljnije fizičke napore.

BLIZANCI

Sada je pravi moment da nešto promenite, proširite, ili da se udružite sa nekim I usvojite nove ideje. Oni Blizanci koji imaju stabilnu priču, mogu očekivati puno srećnih trenutaka sa voljenom osobom. Prati vas nesanica i zbog toga je prisutna i nervoza.

RAK

Ukoliko se bavite trgovinom, uvozom ili izvozom, imaćete lepe šanse da profitirate. Oni koji su slobodni uskoro to neće biti – poznanstvo sa mlađom osobom, vedrog duha, talentovanom, a i jako privlačnom pokrenuće u vama leptiriće u stomaku. Obratite pažnju na urogenitalni trakt, jer su moguće infekcije.

LAV

Sada je pravo vreme da svoje ideje i zamisli sprovedete u delo. Sada je jako važno ostvariti iskren, prijateljski odnos sa partnerom i pojačati stepen tolerancije. Pad imuniteta doneće osetljivost na prehlade, bićete podložniji virusnim infekcijama, pa razmislite o prevenciji.

DEVICA

Sada je vreme za nove početke, ali isto tako i za veće poduhvate na planu već postojećeg posla. Različitosti u partnerskim odnosima će se iskazati kroz sukob mišljenja, očekivanja, nesporazuma. Postoji tendencija boravka u izolaciji.

VAGA

Maštajte, pravite velike planove – jer lako mogu da se ostvare. Mogućnost ljubavi na kraćem putu je izražena ili poznanstvo sa osobom koja živi negde dalje od vas, u susednom mestu, susednom gradu. Moguće su povrede, udarci, padovi, budite obazrivi.

ŠKORPIJA

Osećaj sreće i lakoće pratiće vas tokom dana, ostavljaćete snažan utisak na sve sa kojima sarađujete. Oni koji su sami upoznaće privlačnu osobu koja će probuditi uspavane emocije. Preventivno je neophodno posetiti stomatologa ili da uradite jedan mini sistematski pregled, i ako je zdravlje generalno stabilno.

STRELAC

Lako može da se desi da iskrsnu čak i dve poslovne prilike. Ona koja u vama budi lepši osećaj – polet, radost, ushićenje, tu priliku nemojte da propustite. Mnogi će se odlučiti za početak zajedničkog zivota, a mnogi od vas će biti u planovima proširenja porodice. Budite vrlo oprezni kada je ishrana u pitanju.

JARAC

Povoljni uticaji unose stabilnost u vaše polje karijere. Povoljni su za povećanje posla, nove poslove, širenje posla. Lako može doći do konflikta sa voljenom osobom, kao I do nezadovoljstva ili sumnje u ljubav. situacija na polju zdravlja je stabilna, ali je moguć visok pritisak, tako da na vreme prekontrolišite šta se dešava.

VODOLIJA

Mnoge stvari na poslu nećete moći baš držati pod kontrolom, pa će vam to unositi nemir i zbrkanost u mislima. Oni koji su slobodni imaju jake uticaje za pojavu važne osobe, osobu ćete upoznati na neki način preko prijatelja ili druženja. Mogući su stomačni problemi.

RIBE

Bolje je da sve veće odluke ipak ostavite za neki drugi put, ali ako smatrate da nema čekanja, savet je da jos jednom sve proverite, ali i da se konsultujete još sa nekim, tako ćete moći lakše videti da li vam je nešto promaklo. Savet je da se što više krećete, družite, izlazite, jer najpre na nekom javnom mestu možete upoznati interesantnu osobu za vas. Problemi sa vidom.

Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top