DUŠKO RADOVIĆ NAJLEPŠE REČI O BRAKU: Pažljivo trošite reči i osećanja!

pixabay.com

Ljubav i seks

DUŠKO RADOVIĆ NAJLEPŠE REČI O BRAKU: Pažljivo trošite reči i osećanja!

Duško Radović- najlepše reči o braku i ljubavi!

Brak se uređuje zakonom samo onda kada ne može drugačije. Zbog toga ne dozvolite da Vam zakon uređuje brak. Uredite ga sami, lepše i humanije nego što to može bilo koji zakon da predvidi.

Želimo da Vam bude lepo, da traje dugo, da se radujete jedno drugom, da živite sa uverenjem da ste danas obavili jedan od najvažnijih poslova u životu.

Savetujemo Vam da ne žurite , da pažljivo trošite reči i osećanja. Nemojte odmah potrošiti sve. Rasporedite svoju ljubav i uzajamno poštovanje na svaki dan zajedničkog života.

Zakon kaže da su muž i žena u bračnoj zajednici ravnopravni. A to može i lepše da se kaže povećavajte svoje obaveze da ne biste ugrožavali prava drugih.

Brak ne može biti cilj. On je samo mogućnost da se Vaši drugi interesi lakše i lepše ostvare.

Zato stalno gradite svoju vezu, proširujte njene granice, ne dajte joj da se začauri, olenji, uspava, da prestane da živi i postoji.

Bogatite svoj zajednički život, borite se za ravnopravnost života, budite realni i odmereni kada određujete svoje ciljeve, a jaki i uporni kada treba da ih ostvarujete.

Ne možete se baviti samo ljubavlju. Ljubav je lepa samo kad se podrazumeva, kad prati sve ostale naše aktivnosti, kada nam daje snage da se što uspešnije ostvarimo kao ličnost.

Izvor: Flikers/lovesensa.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top