Džordž Kluni nasmejao publiku detaljima porodičnog života!

Printscreen/Instagram

Poznati

Džordž Kluni nasmejao publiku detaljima porodičnog života!

Otkako je postao tata blizanaca, naučio je sve da radi u domaćinstvu.

Šarmanti glumac Džordž Kluni sve slobodno vreme provodi u krugu porodice, a kako je globalna pandemija potrajala, pohvalio se da je postao čovek za sve, a kućni poslovi mu nisu strani.

„Reći ću vam nešto o svojim novim hobijima. Operem dve, tri mašine veša dnevno, a posuđe perem po ceo dan, jer su nam deca pravi mali prasići“ – rekao je uz osmeh.

„Decu sa vremena na vreme morate i da okupate… Čak sam ošišao sina, ali to je ispalo veoma loše. Ipak, njemu će kosa brzo da poraste . Mislim, ja i sebe sam šišam. Nisam se usudio da ošišam ćerku jer bih upao u veliki problem i nevolju. Naime, supruga mi je rekla da će me ubiti ako dirnem ćerkinu predivnu dugu kosu“ – rekao je holivudski glumac i miljenik žena koji sa suprugom Amal ima trogodišnje blizance.

U razgovoru za američki časopis, on se osvrnuo i na savete koji se tiču konzumiranja alkohola.

„Moja tetka Rozmeri davno mi je rekla da nikad ne mešam žitarice i grožđe. Znači, tekila i vino nikad ne idu zajedno. Isto tako ne treba piti votku sa šampanjcem. Mi iz Kentakija to vrlo rano naučimo“ objasnio je planetarno poplularni glumac i otac Ele i Aleksandra.

Kluni je prošle je godine snimio film o globalnoj apokalipsi.

„Kad nam se dogodio Kovid-19, film koji govori o globalnoj apokalipsi postao je relevantan na sasvim nov način. Prvobitno je to bila priča o žaljenju za propuštenim i o traženju svojevrsnog iskupljenja, ali sa početkom pandemije film se može protumačiti drugačije – govori o našoj nesposobnosti da budemo kod kuće i zagrlimo ljude koje volimo“ – rekao je o filmu koji je režirao i u kom je imao glavnu ulogu.

KURIR

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top