Kejt i Vilijam UŽASNUTI najnovijim potezom Harija i Megan?

Printscreen/Instagram

Poznati

Kejt i Vilijam UŽASNUTI najnovijim potezom Harija i Megan?

Nedavno su Megan Markl i princ Hari obelodanili divne vesti o iščekivanju drugog deteta, ali i još jednu važnu informaciju koja će baciti novo svetlo na njihove odnose sa ostatkom kraljevske porodice

Ove vesti posebno su dobrodošle u svetlu relativno skorog Meganinog priznanja o spontanom pobačaju, a podsetimo, par već ima jedno dete, sina koga su nazvali Arči. Ipak, uprkos dolasku prinove u njihove živote i život članova britanske kraljevske porodice, njihovi međusobni odnosi poprilično su nategnuti.

Megan i Hari su otkrili da ćemo u nedelju, 7. marta, moći da ispratimo njihov intervju u kome će otvoreno i bez zadrške otkriti celu istinu o napuštanju kraljevske porodice, ali i govoriti o Meganinoj trudnoći i svim planiranim projaktima. Međutim, Kejt Midlton i princ Vilijam zaprepašćeni su ovim potezom brata i snahe, posebno u svetlu nedavne hospitalizacije princa Filipa.

Kako se navodi, Hari i Megan neće govoriti negativno o Kejt i Vilijamu, kako ne bi dodatno narušavali već narušene odnose.

Glasine o njihovim lošim odnosima već neko vreme traju, pa čak i godinama, a ovo je potvrdio i sam Hari kada je izjavio da se i njemu i bratu „putevi razilaze“.

Premda se kraljica Elizabeta nadala da će se „odbegli“ par vratiti pod okrilje porodice, oni se neće vratiti na svoje kraljevske pozicije, a ostaju u Kaliforniji.

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top