Zvezda „Vinove loze“ se našao u nesvakidašnjoj situaciji

Printscreen/Instagram

Poznati

Zvezda „Vinove loze“ se našao u nesvakidašnjoj situaciji

Glumac Nebojša Milovanović, kog gledamo u seriji „Tajne vinove loze“, u poslednjem intervjuu je podelio interesantnu anegdotu.

Naime, on i njegova supruga Tijana imaju četvoro dece: 8-godišnju Veru, 7-godišnjeg Stojana, 4-godišnju Nadu i 2-godišnjeg Andriju.

– Pre nego što se Andrija rodio navikli smo da se prebrojavamo kada negde krenemo ili se odnekud vraćamo. On je imao mesec dana kada smo ga prvi put izveli, a išli smo svi zajedno da vidimo jedan stan, jer smo u to vreme planirali da se preselimo u veći – počeo je priču Nebojša.

– Poneli smo ga u nosiljci, koju smo spustili u jednoj prostoriji dok smo razgledali. Kad smo krenuli kući, izbrojao sam da nas je petoro, i tek na vratima smo shvatili da nismo poneli Andriju – dodao je Milovanović uz osmeh.

– Zasmejali smo se i mi i vlasnici stana. Još nismo bili navikli da nas je šestoro. Sada nam se uglavnom desi da zaboravimo neku igračku, bicikl ili trotinet. Postoji jedan zajednički deo na spratu gde živimo u kom držimo bicikle i trotinete. Komšije imaju razumevanja i zapravo samo mi tu odlažemo naše stvari. Imamo bicikala i trotineta za razne uzraste, u pitanju je pravi vozni park. U školu i vrtić decu razvozimo kako i čime stignemo, pa ako u povratku idemo kolima, neretko ne ponesemo nazad bicikl ili trotinet. Jednom smo tako na igralištu zaboravili nov trotinet. Sutradan smo otišli da ga potražimo, ali ga nije bilo – zaključio je glumac za „Gloriju“.

Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top