Princ Hari KONAČNO pred kamerama otvoreno o napuštanju kraljevske porodice

Printscreen/Instagram

Poznati

Princ Hari KONAČNO pred kamerama otvoreno o napuštanju kraljevske porodice

Sin princa Čarlsa i princeze Dajane je, godinu dana nakon povlačenja s funkcije višeg člana britanske kraljevske porodice, odlučio da prizna zbog čega je doneo takvu odluku

Vojvoda od Saseksa princ Hari već neko vreme stanuje u Sjedinjenim Američkim Državama, a sada je bio gost jedne od najpopularnijih emisija u ovoj zemlji. On je, naime, dao ekskluzivni intervju svom sunarodniku Džejmsu Kordenu, i to vrlo britanski — u dabl dekeru.

Princ i voditelj vozili su se Los Anđelesom u tradicionalnom engleskom autobusu i ćaskali neobavezno, a nametnula se tema koja sve intrigira više od godinu dana: zbog čega je Hari sa suprugom Megan Markl i sinom Arčijem stupio sa svojih dužnosti i napustio Englesku.

Kako je priznao, okruženje je bilo nepodonošljivo i britanska tabloidna štampa je narušavala njegov mir i duševno zdravlje.

— Pomislio sam: „Ovo je takok toksično“, pa sam uradio ono što bi svaki suprug i otac uradio. Mislio sam: „Moram da odvedem svoju porodicu odavde. Nismo samo odšetali i, što se mene tiče, kakve god odluke da budu donete, nikad neću stvarno otići. Uvek ću davati svoj doprinos, ali moj život je javan i gde god da sam na svetu, biće isto — iskren je Hari.

Princ je, između ostalog, otkrio i da je već nakon drugog sastanka znao da je Megan Markl „ona prava“, kao i jedan simpatičan detalj: da je kraljica Elizabeta II Arčiju za Božić poklonila aparat za vafle.

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top