Mama kraljica: Realistična slika života mame koja doji blizance

pixabay.com

Kuća i porodica

Mama kraljica: Realistična slika života mame koja doji blizance

Pogledajte kako izgleda život mame koja doji blizance

Mame su neispavane, a dojenje je iscrpljujuće. Kada pomnožite to sa dva dobijate život sa blizancima koji mamama oduzima zadnji atom energije.Ova slika to i dokazuje. Na svom Instagram nalogu mama Dženifer je opisala kako to izgleda istrajati i uspeti u dojenju blizanaca. Ona sebe sa ponosom naziva LAKTIVISTA.

Na slici koju je nedavno objavila napisala je da devojčice u trenutku fotografisanja imaju oko šest meseci. „Spavanja ima vrlo malo, a kada sam spavala to je bilo je nemirno, napisala je ona.

„Besane noći bile su verovatno najteži deo toga što sam bila mama bliznakinjama, pogotovo što sam pokušavala da ih dojim bez uključivanja mlečne formule. Otprilike nakon četiri ili pet meseci shvatila sam način na koji mogu da spavam, a to je da mi bebe spavaju na grudima- tehnika dvostrukog bočnog ležanja.

To je bilo moguće kada su bile dovoljno stare da same drže glavu. Bebe su na ovaj način mogle mnogo lakše da zaspu u mojoj blizini.

Nedostatak sna kod mama je realna stvar. On je uzrokovao promene raspoloženja, oslabljeni imunitet, probleme sa pamćenjem i probleme sa koncentracijom i razmišljanjem. Nespavanje bi trajalo danima i noćima, a jedini pravi način da se naspavam bilo je tandemsko dojenje.

Kako bih pomogla drugim mamama počela sam da delim svoje iskustvo. Ovakvo spavanje bilo je jedini način da se zaista naspava.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Kuća i porodica

Popularno

To Top