PRINC I PRINCEZA KARAĐORĐEVIĆ PROSLAVILI NAJVAŽNIJI DAN

Printscreen/Instagram

Poznati

PRINC I PRINCEZA KARAĐORĐEVIĆ PROSLAVILI NAJVAŽNIJI DAN

Prelepa Danica Karađorđević je na Instagramu sa svojim pratiocima podelila lepe vesti!

Stefan Karađorđević, sin princa Filipa i princeze Danice proslavio je divan dan – svoj treći rođendan, a ponosna majka mu se emotivno obratila na Instagramu.

– Srećan treći rođendan, anđele naš! Rasti lepo, raduj se i ostani uvek hrabar – napisala je na svom profilu na „Instagramu“ princeza Danica Karađorđević u čast rođendana malenog princa.

Unuku su rođendan čestitali i prestolonaslednik Aleksandar II Karađorđević i njegova supruga princeza Katarina Karađorđević.

– Naš unuk danas slavi treći rođendan. Srećan rođendan, dragi Stefane – piše u njihovoj čestitki na „Fejsbuku“ koju je lajkovalo više od tri hiljade ljudi.

Rođenje Stefana Karađorđevića u februaru 2018. bilo je veoma medijski ispraćeno. Kada se rodio princ, oglasilo se 49 zvona Hrama Svetog Save u Beogradu, kao i zvona u manastiru Žiča u blizini Kraljeva i zvona crkve Svetog Đorđa na Oplencu.

 

Stefan je prvo muško dete Kraljevske porodice u Srbiji nakon 90 godina od rođenja princa Tomislava, brata nekadašnjeg kralja Petra Drugog. Ceremonija njegovog krštenja obavljena je u decembru 2018. u crkvi Svetog Andreja Prvozvanog u kraljevskom kompleksu na Dedinju.

Nastavi čitanje
Pročitajte i...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top