5 nijansi torbi koje ćete obožavati ovog leta!

pixabay.com

Moda

5 nijansi torbi koje ćete obožavati ovog leta!

Novi trend aksesoara slavi BOJE.

Čestitamo – konačno se približavamo kraju zime i sanjivo iščekujemo vedrinu proleća. Vreme je da fokus sa puff jakni i dezeniranih kaputa preusmerimo na šarene torbice koje se spremaju da izmile na sunce.

Ako pratite modne dizajnere na društvenim mrežama, znate da jedna popularna silueta ne postoji. Torbice ove sezone dolaze u najrazličitijim i najvirtuoznijim oblicima, i sve više liče na mala remek-dela. Preko ramena ili pod njim, u dlanu ili oko pasa – moćne tašne možete da nosite onako kako vam je najudobnije, a jedino je važno da budu što manje.

Prošlogodišnji trend pastelnih boja aksesoara sada je zamenjen intenzivnim, efektnim nijansama, među kojima se određene posebno izdvajaju. Njih su u svoje kolekcije uvrstili Versace, Bottega Veneta, Valentino, i mnogi drugi, a mi smo odlučili da ih sledimo.

Zelena, žuta, bubblegum, boja krvi i boja cigle – viču jedno: što drečavije, to bolje.

Pogledajte našu listu, pronađite boju koja se najviše uklapa u vaš garderober, i brzo nabavite svoj trendi komad za proleće/leto 2021. Budite sigurni da će svaku odevnu kombinaciju podići na viši nivo!

1. Zelena

2. Žuta

3. Roze

4. Crvena

5. Narandžasta

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

To Top